Wątek: Buty
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 14.11.2010, 23:38   #413
Boski-Kolasek

Boski-Kolasek's Avatar

Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
Boski-Kolasek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
Domyślnie

Zmierze jk wroce do domu bo na razieto siedze w pracy do rano ale:
To tak u mnie nozia jak baletnica 26 cm czyli 41,5 ale lubie chodzic w rozmiarze 42... zazwyczaj.Bo tutaj wzielem sobie 41,5 jako, ze i tak bylo tam odrobine miejsca wystarczajaca na zalozenie skarpetki, wygladaja rzeklbym filigranowo przy mojich enduro, ale sa wygodne i ostatnio jezdzilem na 2 skarpetki i spoks, ogolnie sie rozbija bo wiekszasc dolu buta jest zrobiona ze skory, zamierzam je zaniesc do szewca co by podkuc i nosek metalowy zalozyc( taki jak w enduro) co by miec wzmocnienie. To ze skrzypia to fakt ale juz nie tak jaka na poczatku, no mnie sie wydaje,ze tak fajowo jak cowboy ostrogamia troche hahah. Jelsi chodzi o zmiane biego to spoko daje rade, tylko dziwni,ze tak sie te nogi blisko silnika trzyma ale coz przyzwyczajenia.
Wklejam linka na sklep, ale ostrzegam pojebanie trudno jest tam trafic bo sie straszliwie kluczy po tej Indrustial estate, no i sklep nie ma szyldu tylko jak warsztat wyglada.

Link:http://www.cottermc.com/webshop/inde...age=contact_us

PS; jak cos to chetnie pomoge najblizsze 4 dnie mam wolne.
Ps; Nie sugeruj sie cena sklepu on-line bedziesz mial tansze, jak sie tam pojawisz i sie pogada, jak wszedzie daja znizke dla bikerow,.

SAlut

salut

Ostatnio edytowane przez Boski-Kolasek : 14.11.2010 o 23:41
Boski-Kolasek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem