Wątek: Tiger 800
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 22.10.2010, 09:03   #72
myku

myku's Avatar

Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
myku will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 51 min 23 s
Domyślnie

Ramboszczak,a co ma Q7 czy X6 do szukania w terenie.To przeciez suwy,auta miejskie do szpanowania.Twierdzenie ze tylko stare terenowki z Japoni nadaja sie na Islandie jest nieprawdziwe.W Reykjawiku widzialem Corvetty,Lambosie i inne wynalazki.Wszystko zalezy co chcesz na tej Islandii robic.Napewno widziales starszych ludzi w camperach.I co,wypadaloby powiedziec,ze to szalency czy juz oblakani.Nie.Poprostu nie zapuszczaja sie nimi glebiej,choc bywaja tez tacy co chca i potrafia.Wszystko zalezy od tego do czego ma ci twoj pojazd sluzyc.Mi tez podoba sie Patrol czy HJZ.Ale widzialem tez najnowsze skomputeryzowane Land Cruisery,ktore brodzily i przebijaly sie przez pola lawy.Ja juz kiedys twierdzilem,ze mam AT bo mi sie podoba,a nie ze ja mam bo jak bede w drodze z Magadanu na Kamczatke,to mnie nie zawiedzie itd.Swoja droge uwazam,ze AT tez nie jest optymalnym motocyklem na Islandie,tak jak i w wiele innych miejsc,bo jest zbyt ciezka.Jest dobra,nawet bardzo dobra,ale nie wszedzie.Dlatego nowy Tru napewno znajdzie grono do ktorego trafi i sie mu przyda.
A jezeli masz AT do celow zarobkowych i jest ona taka super,to dlaczego nie jestes juz milionerem.Gruß!
myku jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem