Cytat:
Napisał graphia
diverek.... próbujesz się ratować a w konsekwencji toniesz jeszcze szybciej. Dziewczyny - przepraszam Was w imieniu diverka - przykro mi za niego 
|
Graphia, wierzę że miałeś szczytne i zacne intencje. Dzięki. Ale ja nie potrzebuję rzecznika prasowego. Jak będzie taka potrzeba zgłoszę sie do Ciebie. Bo jesteś niezły.
Tak już po raz ostatni i bardzo oficjalnie. Faktem jest niezaprzeczalnym że użyłem słowa
LACHONKI. Oczywistym jest że jest to jakaś tam forma od słowa
LACHON. Jak widzicie w linkach podanych przez
Ashanti (nawet nie wiedziałem że są takie słowniki) słowo to ma kilka znaczeń. Na szczęście dla mnie (inaczej byłby chyba lincz) jednym z tych znaczeń to
"dziewczyna ładna i obdarzona świetną figurą."
Tak więc
PRZEPRASZAM!!! wszystkie te osoby, płci żeńskiej, które zrozumiały mnie opacznie. Nikogo nie chciałem obrazić. Tfu. Miało być przecież wręcz przeciwnie. A wyszło jak zwykle...
Jedna rzecz z tego wszystkiego mi się jednak spodobała. Wasza pieprzona solidarność jajników

Ta akcja antydiverkowa była niezła. Ale, widzę że kilku facetów się w to włączyło. Czy to aby na pewno faceci?
Acha, Maćka nie ździw się jak kiedyś w przyszłości i na żywo nazwę Cię...., Ty wiesz jak

ale zapewniam Cie że będzie to pieszczotliwie a nie obraźliwie.