[/IMG][IMG]

[/IMG]
w salonie bmw poznalem goscia z Argentyny,ktury nagina na Alaske,przyjechal na przeglond swojego gs1200.

[/IMG]
na drugi dzien spotkalem starszego faceta z usa ktury mieszka na stale w Panamie,w tum dniu odbieral swuj pierwszy bmw 1200gs adv.

[/IMG]
Mily sprzedawca pokazuje jak sie prawidlowo podnosi motor z ziemi.

[/IMG]

[/IMG]
Panama City

[/IMG]
i tak sobie ludzie mieszkaja.

[/IMG]
zaraz obok przystaniu jahtuw w Balboa,jest fajny hotel.

[/IMG]
spotkalem niemca w Kolumbi,on mi polecil ze tu mozna bezpiecznie zamelinowac sie na pare dni.
kozystajac z okazji,w hotelu byl basen,cieply prysznic,goraca jaquzi,internet,swieze sniadanie za durno,

[/IMG]
nie bylem sam, ten maly ptaszek kozystal z kapieli podobnie jak ja.

[/IMG]
przy kazdym sklepie sporzywczym mozna bylo kupic bilety na lotto

[/IMG]
przypatkowo spotkalem pod sklepem kapitana statku,dokladnie rok temu promowalem sie z Meric i Asuka w Colon Panama,on jest z Kolumbi ale mieszka i pracuje w Panamie,poznal mnie odrazu,pytal sie o Meric i Asuka kturych spotalem rok temu w Guatemali i tak razem bylismy na jego statku z Panamay do Kolumbi, a potem przerwami dojechalimy do Argentyny,

[/IMG]
po paru miesiecy powrtu do Japoni Asuka zaprosila Merica do Japoni, i tam sie pobrali.

[/IMG]
Argentyna, Meric z Asuka pod koniec sierpnia 2009

[/IMG]
czesto mozna bylo spotkac Kuna Indian w strojach ludowych.

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]
obiad w centum miasta u ruskich emigrantuw $3

[/IMG]
widok na hotel z mojego hamaka.

[/IMG]
w jedna noc ktos pozyczyl sobie na wieczne oddanie Mirmila sandaly kture lezaly pod hamakiem

[/IMG]
a po drugiej stronie jest bar-restauracja gdzie wieczorem lezac na hamaku sluchalem ruznych zespoluw muzycznych grajacych muzyke do 1rano.

[/IMG]
pare dni puzniej spotkalem w parku Balboa. chlopaka i dziewczyne z Kanady,6miesiecy juz sa wdrodze do Argentyny tym fordem pick up,jak sie okazalo ze to oni spotkali i powiedzieli temu niemcowi o tym miejscu Balboa jaht club a on pozniej w Colombi jak go poznalem to powiedzial mi o tym super miejscu.

[/IMG]

[/IMG]
po 10 dniach pojawily sie czesci do bmw

to byla sobota,razem mlodym mechanikiem prubowalismy wymienic lorzysko w tylnim moscie,ale po 2 godzinach pracy za bardzo na to nie wychodzilo to musielismy czekac do poniedzialku na gluwnego mechanika Jose.

[/IMG]
stare lozysko w tylnim moscie bylo w bardzo dobrym stanie

[/IMG]

[/IMG]
kiedys spotkalem na internecie chlopaka z dziewczyna jechali na bmw f800gs mieli problem z tylnia dentka co 60km mieli flaka w tylnim kole.nazekali bardzo na ten servis,bo tu niemogli nic kupic od razu.trzeba bylo wszystko zamawiac i czekac 15 dni.ala zostawili naklejke na skrzynce z narzendziami mechanika Jose,(gone pigwin.com)

[/IMG]
motor ma nowe tylnie lorzysko,nowa uszczelke do oleju w tylnim moscie to pora wyjazd z Panama City
kierunek Costa Rica.

[/IMG]

[/IMG]
ostatni widok z mostu nad Panama Canal na Balboa jacht club.gdzie spendzilem mile 10dni.

[/IMG]
,$2.89 za galon

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]
cmentarz

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]