Wątek: Fan Klub Mitas
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 26.05.2010, 14:15   #386
Lupus

Lupus's Avatar

Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
Lupus jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
Domyślnie

Zastanawiam się nad oponkami w planowanej wycieczce do Indii w przyszłym roku. Przód prawie na pewno 07. ale mam pewien problem z tyłem; przetestowane przeze mnie mitaski 07, wytrzymały ponad 20 tkm, i zostało bieżnika na jakieś 10 tkm (ostrożnie). Są bardzo wytrzymałe i całkiem fajnie zachowują się na szutrze, i piaskach. Wytrzymują też b wysoką temperaturę (czerwiec na Saharze) i próby zniszczenia na szczątkowym asfalcie i skalnych krawędziach. Nie mam pojęcia jak zachowują się w szczególnych okolicznościach na asfalcie, ale każdy kto wybrał się w dalszą podróż wie że dla dobra przedsięwzięcia nie robi się głupich rzeczy. Wracając do tematu, Podosku, może podzieliłbyś się swoim doświadczeniem dotyczącym 09, jeżeli chodzi o ich trwałość, w wymiarze możliwej ilości km do przejechania? Ja liczę że będę miał do przejechania ok 30 tkm, i chciałbym zorientować się w ich możliwościach. Mogę zrobić zdjęcia moich opon po podróży (ok 22tkm) jeśli ktoś ma ochotę wybrać ten zestaw na dalszy wypad.
Ahoy Przygodo!
Na to pytanie nie znalazłem odpowiedzi.
Lupus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem