Dystrybutor napisał, że ma dla nas filtry do Trampka 600 (według mojej wiedzy są to te same co do RD03 i RD04) w ofercie w cenie 45pln. Wysyłka partii około 7 sztuk do Polski będzie wynosiła 12pln (za wszystkie). Jeśli mają te gąbki w ofercie to nie ma potrzeby wysyłania wzory do Holandii (swoją drogą dziwna ta rozbieżność w zeznaniach, ale dystrybutor powinien wiedzieć co ma w magazynach, nie?). Stąd prośba o wpisanie się tu ludzi zainteresowanych tymi filtrami: kto i ile. Jak będę wiedział dokładnie ile filtrów ma być to napiszę im zamówienie, a Franz (prośba do Franza) zajmie się płatnością, bo mówił że ma odpowiednie konto.
wieczny, 2szt.
PS:RD07 w ofercie nie ma, trzeba by im wysłać wzór... Myślę w takim razie, że będzie Wam prościej poszukać w Anglii czy gdzieś - łatwiej gąbkę do siódemek trafić. Nie chcę się na Was wypinać czy coś, ale tak mi będzie po prostu łatwiej. Wysyłka dystrybutor->my jest dla mnie łatwiejsza do załatwiania niż wysyłka: wzór do Holandii-Holandia do dystrybutora-dystrybutor do nas. Po prostu mniej rzeczy może po drodze nawalić a nie chcę, żeby było na mnie. Wiadomo - że chcę dobrze, ale wiadomo też jak czasami bywa :/...
|