Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 19.02.2010, 19:47   #35
petrosbike

petrosbike's Avatar

Miasto: Łęczyca
Motocykl: nie mam AT jeszcze
petrosbike jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 godz 21 min 59 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał podos Zobacz post
petros nie chodzi o jezdzenie - tylko o leżenie, wsadzenie nogi pod kufer, przywalenie afryką, samochodem, przycisniecie do skały.
Zadne turystyki z gornej półki (Oxtary infinity, HG Tuareg, BMW Savanna, czy Daytony TransOpeny) nie dadzą Ci jednoczesnie takiego bezpieczenstawa jak zwykle crosówy. Oraz zadne krosowe buty nie dadzą Ci, takiego komfortu jak wymienione Goretexy. Ten but jakoś godzi te cechy. W moim mniemaniu jest to najlepszy obecnie na rynku but adventureowy - chcialbym takiego mieć. Ale wole pojechać na wyprawę
Może masz rację, ja takiego doświadczenia jeszcze nie mam, sam wywaliłem na moje buty coś koło 1300 zł bo uznałem że but to jest podstawa a wygodny i funkcjonalny to dwie podstawy. Dodatkowo uwiodła mnie ta blacha na czubku. Fakt nie brałem pod uwage przywalenia nogi motongiem. Owszem, zdarzyło mi sie to w Bieszczadach na stoku Cisowca ale jakos uszedłem z życiem i nogą.
@Carlos
Co do gorąca w gore to jeździłem w największe polskie upały i było mi komfortowo. Ja te Sidi maja taki sam gore to pewnie będzie podobnie.