Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.02.2010, 12:48   #7
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 19 godz 5 min 13 s
Domyślnie

no to ja też.
Panowie, przeczytałem wszystkie posty. te miłe i te mniej. te bardzo długie to trochę po łebkach...
nie rozumiem o czym ta długa i kwaśna jak cytryna dyskusja.
forum nie będzie działać bez serwera? potrzebna kasa? proste rozwiązanie zatem jest takie, że każdy raz do roku płaci 30PLN i wsio.
a może Ci, którzy nie zapłacą do kwietnia nie będą generować już zbyt dużego ruchu i wystarczy nam mniejszy serwer
ten kto nie zapłaci widzi, że jest takie forum i nic poza tym.
dlaczego nie ma takich posranych wątków na XRV.co.uk ?
bo płacisz Ł10 i masz do wszystkiego dostęp. nawet możesz sprzedawać ile chcesz i czego chcesz. jak długo chcesz. nikt nie zapyta co z tego ma forum - no bo co ma? ano ma tyle, że Ci co zapłacili mogą kupić to czy owo taniej, jak również mogą mieć inne korzyści z bycia cząstką tej społeczności.
przyznam nawiasem, że pomijamy kwestie proste a wkurwiamy siebie nawzajem Dr. Madejskim ad reklama w Avatarze. To tak jakby strzelać z armaty do much.
Wiosna idzie więc moim zdaniem czas na porządki - jeśli forum ma liczyć 200 osób i działać w sposób prawidłowy to jestem za tym - niestety ale nie ma ŻADNYCH inicjalnych korzyści ze świeżej krwi, której podobno może nam brakować.
Ci, którzy są są OK. Piszą, jeżdzą w ciekawe miejsca, znają się na mechanice, mają znajomości tu i tam... tworzą to forum.
każdego dnia aktywnie jest na forum 50 osób? to już wiele. chcesz się zarejestrować za free? proszę bardzo. reszta niestety jest za drobną opłatę. wolny datek czy jakkolwiek to zwał.

To co się dzieje w tej chwili i jak się dzieje jest niedopuszczalne.
CO do mnie - nie zapłaciłem. Jeśli okaże się, że jednak jest sens tu zostać zapłacę i nie piszę tego jako przyklejony w PID/.
Tyle ode mnie.
matjas