Cytat:
Napisał pałeł
jorg z całym szacunkiem to ze kupisz opone taniej to jeszcze twój dostawca ma płacić haracz  ?
działy sprzedam kupie tylko dla składkowiczów łącznie z odczytem i dyskusja dział pid powinien być szczególnie premiowany zawsze możesz szukać sobie w sklepach towaru tylko dolicz sobie ze 20% zapłacisz więcej, a wy chcecie ceny dampigowej i jeszcze objebać ich podatkiem to jest kurwą chore
|
Cytat:
Napisał pałeł
3 punkt wykreślić
pozostałymi się zgadzam
jednocześnie chce zauważyć ze do PID należeć powinni koszulkowcy, polarowcy i kaledarzowcy, naszywki i reszta gadżeciaży
|
Po 1 - specjalnie napisałem wniosek o merytoryczne propozycje, a nie dyskusję. Masz inne pomysł - wypisz je, a na końcu zrobimy średnią - patrz post Randala (z pomysłem rozwiązania).
Po 2 - pisałem o DOBROWOLNEJ Opłacie + składce NP 100, ale może być i 50 i 20 dodatkowej - nie ważne, to musi być kwota, którą dostawcy ujmą w marży bez wielkiego uszczerbku. Np. Hiszpan, Randi, Franz mają towar w różnych cenach, jeden da 10 bo zarabia całe 100 zł, inny 50 bo zarobił 1000 zł - i niech się w końcu Dostawcy wypowiedzą, a nie Ci co nie mają pojęcia o ich marżach (jak ja).
Po 3 - pomysł o płaceniu od naszywek, polarów - hmmm. Ja zapłaciłem za rachunek telefoniczny, za przesyłkę ze szwalni do wawy, dałem zaliczkę - i jeszcze mam dopłacić. Chomik też miał w plecy. Może tak być - ale beze mnie -ja podziękuje, zwłaszcza, że robię to po nocach - bo na co dzień pracuję w dziale ryzyk finansowych - NIE w SZWALNI... End of Story.