Cytat:
Napisał rambo
Dobra, bo jak czytam niektóre posty panów z czarnymi nickami to mam bardzo mieszane refleksje.
Coś między  a  i  a miejscami
Jak chcecie zachęcić takimi metodami do płacenia składek, haraczy dla sprzedawców w dziale DIP, to ja Wam powiem tak.
Mam Was ja i wiele innych osób głęboko i niech forum się rozpadnie. Zawiążemy sobie nową wspólnotę, bez GTW i będzie jak dawniej. Po koleżeńsku i po domowemu. Albo będą dwa fora AT, i wyjątkowość naszego forum, która ostatnimi czasy i tak upadła już chyba zupełnie, zginie na zawsze. Nie będzie już afrykanerów, zostaną użytkownicy motocykla Africa twin. Podzielimy los fora varadero czy vectry i pewnie paru innych które nie przetrwały w jedności.
|
Nic nie stoi na przeszkodzi by było koleżeńsko i po domowemu. Potrzeba do tego tylko wiecej wyrozumiałości. Forum zmieniło sie i oprócz spotkań na dzidowanie i najebke, pojawiły sie poważne relacje z wyjazdów, forum obrosło róznymi usługami.. Ty tez z tego korzystasz podobnie jak inni ..I dobrze... Ale Twoja obecność i wiedza w dziedzinie GPS generuje wiekszy ruch na forum a wiec to tez TY przyczyniasz sie do problemów które powstały. Czyli generujesz obciażenie serwer a jednoczesnie mówisz mam was głebokow ,...To,ze możemy się mylic w kwestii metody nie oznacza ,ze nalezy od razu iść po bandzie.. Co do tego czy bedzie jeszcze duch Afrykanerów czy nie zalezy także od Ciebie... W tej wypowiedzi akurat tego ducha nie dostrzegam
Cytat:
Napisał rambo
Pomysł z robieniem forum dla Wszystkich zupełnie się nie sprawdza. I zapłaciłbym każdą cenę za składkę, nawet jakby wyszło po 100 czy 200 złoty, by decyzje na forum były znowu demokracyjne i podejmowane przez Sambora i Podosa  Bardzo żałuje że cokolwiek kiedykolwiek choćby pomyślałem o tych dwóch Panach na nie 
Teraz dopiero doceniam Wasz wkład w rozwój forum i sposób w jaki to robiliście 
|
Demokratyczne ? Robione przez 2 osoby? Nigdy to nie była demokracja i wczesniej tez zdarzały się zgrzyty o czym dobrze wiesz, SG np.. Nigdy tez nie stalismy u progu takich problemów jak teraz. Kiedys Sambor płacił z własnej kieszeni nie ogladajac sie na to czy uda sie zebrać skladke czy nie..
Pamiętam ,ze kiedyś nie chciałeś płacić składek i sporo na ten temat rozmawialiśmy.. Zmieniłes zdanie , za co Ci bardzo jestem wdzięczny :-))
Cytat:
Napisał rambo
Pod każdym Waszym nowym, jedynym w swoim rodzaju pomysłem, nad którym jak twierdzicie ślęczycie po nocach z powiekami na zapałki, jest lawina głosów na NIEEEEEEEEEE !! Ale widać że macie jeszcze jedną metodę ala gestapo, czyli pod każdym takim wymysłem nocnych wydumań zawsze są wpisy JarkaG Ramieresa i 7greg by przypadkiem nie doszło do zamieszek w zakładzie. I na każdy sprzeciw, a każdy Wasz pomysł jest mocno na NIE dla reszty forum, próbujecie spławić delikwenta bo przecież Wasze decyzje są najmądrzejsze.
|
Lawina na Nie? Jakos tego nie dostrzegam... jesli używasz porownanie do lawiny to biorac pod uwage ,ze na forum jest prawie 2000 osób spodziewałbym sie około 500 glosów w lawinie... A jak widzisz w tej ankiecie tutaj na nie jest kilkanaście osób. Gdyby GTW zagłosowała w tej sondzie to mogłbym Ci powiedziec ze jest lawina na TAAAAKKK. Zapewniam Cie ,ze rozsadne głosy beda miały wpływ na kształt decyzji GTW ..Nie jestesmy nieomylni i wszystkowiedzacy.. Każdy kto ma pomysły czas i chęci moze pomoc w prowadzeniu tego Forum.
Cytat:
Napisał rambo
Da się od Was trzech szczególnie odczuć, po tonie waszych postów, że nie macie szacunku do innych forumowiczów, a jak Wam coś napisać to żółte kartki i inne takie lipne zagrywki siejecie. Pewnie ten tchórz co wlepił mi tą badziewną żółtą kartkę, z której całe forum sobie robi jaja  nie ma tyle jaj by wlepić ją np Adaggio ani się przyznać osobiście że to zrobił, a wiem że był to sabotaż.
|
Rambo, Twoje odczucia co do "Tych Trzech " sa subiektywne.. To ,że Ty to tak postrzegasz nie oznacza ,ze inni forumowicze maja takie same zdanie. Musisz odzielić w wypowiedziach ja, mnie, od my i nam.. Znam mnóstwo przykładów w których Tych Trzech cieszy sie wdziecznościa forumowiczów za pomoc . Co nie znaczy ,ze nie zdarzaja sie błedy i nieprzemyślane wypowiedzi...
Cytat:
Napisał rambo
Kolejną Waszą zagrywką jest używanie profilu madejskiego, i sposobu w jaki go wykorzystujecie. Nie sądze by Sambor do takich celów go stworzył. Już samo to że 99% w ogóle nie wie jak to działa, a Wy nie raczycie nikogo o tym poinformować, że Medejski to postać nie istniejąca, i służy do prób realizacji waszych szaleńczych decyzji, które to są takie drogocenne dla Nas ludzi na forum, i tam bardzo nam się podobają. Nie wybierałem Was, nie oddałem na Was głosu na TAK ani na NIE. Ale zupełnie nie odpowiada mi i wielu z Nas to co tworzycie i próbujecie Nam wcisnąć.
|
Madeyski to postac nie istniejaca. Nie ma Go wsród nas ciałem ale jest duchem...Czuwa nad tym by forum nie zeszło na zła droge... Jak Go znam to zareaguje w odpowiednim momencie.
Nie mamy ,zadnych szaleńczych pomysłów, staramy sie by forum w miarę bezpiecznie sie rozwijało...Czasem popełniamy błedy..Ale rambo...czy podrzynasz gardło komuś kto przypadkiem przewrócił Twoj motocykl? Twoje wypowiedzi są troche hmm jakby przesadzone... Problemy sa i trzeba je likwidowac ale... nie przez stwarzanie nowych..
Cytat:
Napisał rambo
Jeśli zbanujecie moję konto wróce oknem i bedzię dopiero dym.
|
Widzisz, nie zbanowaliśmy Ciebie i nie zbanujemy chociaz Twoje wypowiedzi bywaja czasem bardzo niemiłe. Daltego staraj sie Ty tez mieć troche wyrozumiałości .
PS: Mam nadzieje że forumowicze z którymi rozmawiam o sytuacji na forum via mail, priw, gg i na codzień wesprą forum w tym trudnym dla niego momencie.[/QUOTE]
Jeszcze jedno. Dla jasności. Twój osobisty konflikt i niechęć do 7Grega oraz reakcja w odwrotna stronę w coraz większym stopniu przesiakają do Twoich wypowiedzi. Proponuje byście te sprawy załatwili na Priv i nie mylili prywaty z dbałością o forum . Gubię się czasem w rozumieniu tych wypowiedzi.. czy chodzi o składki czy o dowalenie jeden drugiemu.
Damy rade...