Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 17.02.2010, 11:17   #54
puszek

puszek's Avatar

Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
puszek jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 25 min 26 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał rambo Zobacz post
Dobra, bo jak czytam niektóre posty panów z czarnymi nickami to mam bardzo mieszane refleksje.
Coś między a i a miejscami

Jak chcecie zachęcić takimi metodami do płacenia składek, haraczy dla sprzedawców w dziale DIP, to ja Wam powiem tak.
Mam Was ja i wiele innych osób głęboko i niech forum się rozpadnie. Zawiążemy sobie nową wspólnotę, bez GTW i będzie jak dawniej. Po koleżeńsku i po domowemu. Albo będą dwa fora AT, i wyjątkowość naszego forum, która ostatnimi czasy i tak upadła już chyba zupełnie, zginie na zawsze. Nie będzie już afrykanerów, zostaną użytkownicy motocykla Africa twin. Podzielimy los fora varadero czy vectry i pewnie paru innych które nie przetrwały w jedności.
Nic nie stoi na przeszkodzi by było koleżeńsko i po domowemu. Potrzeba do tego tylko wiecej wyrozumiałości. Forum zmieniło sie i oprócz spotkań na dzidowanie i najebke, pojawiły sie poważne relacje z wyjazdów, forum obrosło róznymi usługami.. Ty tez z tego korzystasz podobnie jak inni ..I dobrze... Ale Twoja obecność i wiedza w dziedzinie GPS generuje wiekszy ruch na forum a wiec to tez TY przyczyniasz sie do problemów które powstały. Czyli generujesz obciażenie serwer a jednoczesnie mówisz mam was głebokow ,...To,ze możemy się mylic w kwestii metody nie oznacza ,ze nalezy od razu iść po bandzie.. Co do tego czy bedzie jeszcze duch Afrykanerów czy nie zalezy także od Ciebie... W tej wypowiedzi akurat tego ducha nie dostrzegam
Cytat:
Pomysł z robieniem forum dla Wszystkich zupełnie się nie sprawdza. I zapłaciłbym każdą cenę za składkę, nawet jakby wyszło po 100 czy 200 złoty, by decyzje na forum były znowu demokracyjne i podejmowane przez Sambora i Podosa Bardzo żałuje że cokolwiek kiedykolwiek choćby pomyślałem o tych dwóch Panach na nie
Teraz dopiero doceniam Wasz wkład w rozwój forum i sposób w jaki to robiliście
Demokratyczne ? Robione przez 2 osoby? Nigdy to nie była demokracja i wczesniej tez zdarzały się zgrzyty o czym dobrze wiesz, SG np.. Nigdy tez nie stalismy u progu takich problemów jak teraz. Kiedys Sambor płacił z własnej kieszeni nie ogladajac sie na to czy uda sie zebrać skladke czy nie..
Pamiętam ,ze kiedyś nie chciałeś płacić składek i sporo na ten temat rozmawialiśmy.. Zmieniłes zdanie , za co Ci bardzo jestem wdzięczny :-))
Cytat:

Pod każdym Waszym nowym, jedynym w swoim rodzaju pomysłem, nad którym jak twierdzicie ślęczycie po nocach z powiekami na zapałki, jest lawina głosów na NIEEEEEEEEEE !! Ale widać że macie jeszcze jedną metodę ala gestapo, czyli pod każdym takim wymysłem nocnych wydumań zawsze są wpisy JarkaG Ramieresa i 7greg by przypadkiem nie doszło do zamieszek w zakładzie. I na każdy sprzeciw, a każdy Wasz pomysł jest mocno na NIE dla reszty forum, próbujecie spławić delikwenta bo przecież Wasze decyzje są najmądrzejsze.
Lawina na Nie? Jakos tego nie dostrzegam... jesli używasz porownanie do lawiny to biorac pod uwage ,ze na forum jest prawie 2000 osób spodziewałbym sie około 500 glosów w lawinie... A jak widzisz w tej ankiecie tutaj na nie jest kilkanaście osób. Gdyby GTW zagłosowała w tej sondzie to mogłbym Ci powiedziec ze jest lawina na TAAAAKKK. Zapewniam Cie ,ze rozsadne głosy beda miały wpływ na kształt decyzji GTW ..Nie jestesmy nieomylni i wszystkowiedzacy.. Każdy kto ma pomysły czas i chęci moze pomoc w prowadzeniu tego Forum.
Cytat:
Da się od Was trzech szczególnie odczuć, po tonie waszych postów, że nie macie szacunku do innych forumowiczów, a jak Wam coś napisać to żółte kartki i inne takie lipne zagrywki siejecie. Pewnie ten tchórz co wlepił mi tą badziewną żółtą kartkę, z której całe forum sobie robi jaja nie ma tyle jaj by wlepić ją np Adaggio ani się przyznać osobiście że to zrobił, a wiem że był to sabotaż.
Rambo, Twoje odczucia co do "Tych Trzech " sa subiektywne.. To ,że Ty to tak postrzegasz nie oznacza ,ze inni forumowicze maja takie same zdanie. Musisz odzielić w wypowiedziach ja, mnie, od my i nam.. Znam mnóstwo przykładów w których Tych Trzech cieszy sie wdziecznościa forumowiczów za pomoc . Co nie znaczy ,ze nie zdarzaja sie błedy i nieprzemyślane wypowiedzi...
Cytat:
Kolejną Waszą zagrywką jest używanie profilu madejskiego, i sposobu w jaki go wykorzystujecie. Nie sądze by Sambor do takich celów go stworzył. Już samo to że 99% w ogóle nie wie jak to działa, a Wy nie raczycie nikogo o tym poinformować, że Medejski to postać nie istniejąca, i służy do prób realizacji waszych szaleńczych decyzji, które to są takie drogocenne dla Nas ludzi na forum, i tam bardzo nam się podobają. Nie wybierałem Was, nie oddałem na Was głosu na TAK ani na NIE. Ale zupełnie nie odpowiada mi i wielu z Nas to co tworzycie i próbujecie Nam wcisnąć.

Madeyski to postac nie istniejaca. Nie ma Go wsród nas ciałem ale jest duchem...Czuwa nad tym by forum nie zeszło na zła droge... Jak Go znam to zareaguje w odpowiednim momencie.
Nie mamy ,zadnych szaleńczych pomysłów, staramy sie by forum w miarę bezpiecznie sie rozwijało...Czasem popełniamy błedy..Ale rambo...czy podrzynasz gardło komuś kto przypadkiem przewrócił Twoj motocykl? Twoje wypowiedzi są troche hmm jakby przesadzone... Problemy sa i trzeba je likwidowac ale... nie przez stwarzanie nowych..

Cytat:

Jeśli zbanujecie moję konto wróce oknem i bedzię dopiero dym.

Widzisz, nie zbanowaliśmy Ciebie i nie zbanujemy chociaz Twoje wypowiedzi bywaja czasem bardzo niemiłe. Daltego staraj sie Ty tez mieć troche wyrozumiałości .
PS: Mam nadzieje że forumowicze z którymi rozmawiam o sytuacji na forum via mail, priw, gg i na codzień wesprą forum w tym trudnym dla niego momencie.[/QUOTE]

Jeszcze jedno. Dla jasności. Twój osobisty konflikt i niechęć do 7Grega oraz reakcja w odwrotna stronę w coraz większym stopniu przesiakają do Twoich wypowiedzi. Proponuje byście te sprawy załatwili na Priv i nie mylili prywaty z dbałością o forum . Gubię się czasem w rozumieniu tych wypowiedzi.. czy chodzi o składki czy o dowalenie jeden drugiemu.

Damy rade...

Ostatnio edytowane przez puszek : 17.02.2010 o 11:32
puszek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem