![]() |
Nowy dział w dziale - kaski
Ekhm...
Proponuję żeby w dziale Wszystko dla Afrykańczyka wyodrębnić dział Kaski. Dział w którym znajdowałyby się wątki z opiniami na temat różnych kasków. Teraz się to gubi pomiędzy tematami. Myślę, że tak byłoby prościej. Drogi Moderatorze, drodzy forumowicze? Edit: może dodatkowo dział buty/obuwie? Kurtki, spodnie - nie wiem, bo czasem jest o kompletach, czasem sama kurtka czy spodnie. |
Popieram.
|
W sumie dobry pomysł. Tylko żeby tam porządek utrzymac to będzie nie lada wyzwanie dla moda :)
|
odnośnie kasków, czy ktoś używa kasku firmy SCORPION model EXO-900? czy ewentualnie ktoś miał możliwość to testować? chciałem to zakupić ale nie ma możliwości niestety wypożyczenia do testów.
|
Znowu zaczynam przeglądać dział "Wszystko dla Afrykańczyka" i znowu chciałbym przypomnieć tę propozycję.
Panie moderatorze? :) Możemy wątki z kaskami podpiąć pod jeden poddział? |
Ronin,
obgadamy sprawę z Majkim i Adminami na dniach. Pozdrawiam Ola |
Drogi Ronin' ie masz już obeznany temat przygotuj moderatorom że tak
powiem gotowca odciąży to ich, bo roboty to trochę mają :) przygotuj, opracuj, wdrażaj! |
Ronin, propozycja jest całkiem ok. :Thumbs_Up: Działamy w temacie, na dniach będzie zrobione. :)
|
Moim skromnym zdaniem przerost formy nad treścią. Zastanówcie się..wyjdzie, że będzie zaraz 9 działów: kaski, buty, spodnie, kurtki, rękawiczki, gogle, itd itp. Osobiście uważam, że już podział na działy kupię/sprzedam to przesada i tworzy przesadnie rozbudowaną strukturę. Większość nowych użytkowników już teraz zakłada tematy zamiast szukać i pisze o każdej głupocie znalezionej w necie..czyli....jestem na nie :D
Kontrargumenty typu: porządek, przejrzystość i łatwość szukania są chybione, bo można to robić w nieskończoność - np. buty-> firmy(marki)-> rozmiary-> kolory-> modele i roczniki..bez sensu :) |
Spokojnie, nie będziemy się rozdrabniać na rozmiar czy kolor. ;) Będą pogrupowane podstawowe kategorie (np. kaski, buty, ubrania, inne) i tyle.
Wg mnie kupię/sprzedam lepiej wypada osobno. ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |