![]() |
handbary...tylko jakie
Ano właśnie ..chodzi mi po głowie zmiana oryginalnych handbarów (te które dostaliśmy od hondy chronią przed wiatrem i deszczem ale nie chronią klamek:() No i pytanie ajkie pełne hadbary mocowane do końca kierownicy wybrać?Tylko acerbis? Może polisport? Bardzo podobają mi się np takie jak montowane są w GS1200...są dość szerokie wiec ochrona dłoni myślę, że jest całkiem dobra.
|
Te od GS'a są zaje...fajne ale ciężko dostać łatwiej w holanie takie :http://holan.pl/pl/product/1/9/39/23..._GD_do_R1200GS chodz brak wstawek z alu dla wzmocnienia.
|
niezle handbary ma v-strom 1000 ale nie wiem czy podchodza do Afri
|
Rozumiem że te od GS'a podejdą do Afryki ? Wygląda n to ze tak ale czy może mnie ktoś o tym upewnić!
|
Kamek a co zrobisz z orginałami?
|
ja mam na oryginały osłony założone aluminiowe samoróby - płaskownik 25x3 albo 30x3 nie pamiętam.
Klamki są bezpieczne. Tylko uważaj bo zaraz co niektórzy napiszą że nadgarstki można połamać czy cuś |
nadgarski można połamać
|
Wczoraj macałem te "piękne" handbary od Gs'a 1200 wiotkie to to. .....Only Acerbis
|
Hmm..dziekuję Wam za liczne odpowiedzi. Odnośnie pytania co zrobię z oryginałami to jeszcze nie wiem..z regóły trzymamm takie fanty na zaś i jak nie mam ciśnienia to nie wyprzedaję..na razie badam tylko temat i pytam co jest warte uwagi i zachodu....no i czekam n a kolejne ciekawe wypowiedzi..No i jak jest z tymi GSowymi?Pasują do AT?
|
handbary
Napisz jak przypasujesz czy wszystko poszło gładko:-) jestem takze tym zainteresowany.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |