![]() |
Propozycja pracy połączona z pasją
Moi Drodzy,
pomyślałem ,że może ktoś będzie miał ochotę skorzystać z poniższej oferty. Znalezione na jednym z portali oferujących pracę.Dla mnie bomba !!!!:at: Firma: FUJIFILM POLSKA DISTRIBUTION SP. Z O.O. Lokalizacja: PL, Polska Typ pracy: Pełny etat Data dodania:2010-11-29 (6 dni ) Podobne ofery: FOTOPODRÓŻNIK Polska Poszukujemy fotopodróżnika Oferujemy 60 tysięcy złotych i pokrycie kosztów podróży po świecie! WYMAGANIA: Miłość do podróży Wielka chęć robienia zdjęć Głowa pełna pomysłów Ciekawość świata i otwartość na nowe wyzwania Wiek – minimum 18 lat :) OFERUJEMY: 20 tysięcy złotych miesięcznie netto wynagrodzenia Możliwość zrobienia tysięcy świetnych zdjęć najnowszymi aparatami Fujifilm podczas zaplanowanej przez siebie 3-miesięcznej podróży Opłacenie wszelkich kosztów wyprawy Niezapomniane wrażenia z podróży do najciekawszych zakątków świata Więcej informacji znajdziesz na www.fujifilm.pl lub www.myfinepix.pl. powrót do listy ogłoszeń Jak komu się uda dajcie znać! Mam nadzieję ,zę poruszony wątek znalazł się w odpowiednim dziale. Pozdrawiam Ptasiek11 |
Ja tam startuję ;) ... spróbować zawsze można ;)
|
Kurde...konkurencja ;)
Jakby ktoś chciał na mnie zagłosować to zapraszam :) http://www.myfinepix.pl/pl/competition/entry/187877 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |