![]() |
Gumki z nakrętkami dobrej jakości - gdzie na sztuki ?
Gdzie można zanabyć w/w gumki na sztuki oprócz Pana Hądy ?
Interesuje mnie jakiś sprawdzony dostawca , gumki muszą być dobrej jakości aby nie sparcieć w przeciągu np. 2 lat . Na all...o widzę chyba jakiś chiński szajs. Macie na to jakieś rozwiązanie czy tylko Pan Hąda mi zostaje ? |
ale o jakie gumki chodzi i do czego mają one służyć? domyślam się że chodzi ci o gumki do mocowania szyby do czachy. ktoś pisał o tym na forum.
|
Gumki z wbudowanymi nakrętkami występują tylko jako jeden rodzaj w afryce chyba ze czegoś nie wiem.
Chodzi mi o te np. do mocowania szyby lub te które wchodzą w owiewkę boczną przednią. Sprawdziłem są ich 2 rodzaje , ale abstrahując od typu jakiś sklep mi potrzebny tzn. namiar na sklep. |
Cytat:
|
Ja kupiłem od www.Luis.de 6 sztuk za 7.95 euro trochę drogo ale produkt robiony dla niemiecki rynek zawsze jest z lepszej jakości :mur: jestem zadowolony. Pozdrawiam :D:D:D
|
Cena i tak jest chora za 12 szt 60 pln.
Może membranowcy by się popytali czy ludzie od gum by takiego czegoś nie zrobili bo zejście na to by było lepsze niż na membrany. Znalazłem tą aukcję 946486422 , cena jeszcze do przełknięcia. |
Ramirez chyba mial owe gumki ze srubami...
|
Możesz zastosować nierdzewne nitonakrętki plus śrubki nierdzewne i po kłopocie za parę groszy.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |