![]() |
Maly Adventure czyli 390 ADV
3 Załącznik(ów)
Czesc
Zona postanowila wrocic do jazdy motocyklem, nie wiedzac do konca czego chce pomagalem w wyborze i jakos tak sie zlozylo ze trafila sie promocja na malego ADV obok ktorej nie moglismy przejsc obojetnie. Załącznik 142767 Załącznik 142768 Załącznik 142769 Ten maly wariat jest wyprodukowany w 2024 ale calkowicie nowy, razem z rejestracja wyszedl na zlotowki 18 700pln za nowy motocykl z gwarancja. Silniczek 44hp , lekko ponad 160kg wagi, skoki zawieszenia 170/180 , kanapa na wysokosci 83cm ... Pytani, ma ktos moze serwis manual do tego? Ma ktos doswiadczenie z tym? Jakies slabe punkty , bolaczki? Jak na razie jestem zaskoczony pozytywnie jak to jezdzi :) |
Nie mam manuala, ale fajne moto i fajnie razem wygladają i moto i kierowniki, gratki. :Thumbs_Up:
|
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Niech dobrze jeździ. Szerokości!
|
Jak się żonie jeździ? Pytam bo koleżanka poszukuje czegoś ale jeszcze do końca się nie określiła jakie ostatecznie ma preferencje.
Oczywiście najlepiej jak sobie posiada na różne , wtedy się dowie co jej zagra. Siadałem na to w salonie , no małe, zgrabne i lekkie. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Zdecydowanie polecam sie przyjzec małemu ADV bo za te pieniadze mozna kupic naprawde kawal dorosłego motocykla. Na koniec dodam, bez litra naprawde tez mozna fajnie pojeździć Załącznik 142777 |
Duke 390 z którym miałem styczność to wariat jest a to ten sam piec chyba. Litrem gościa nie szło dogonić. Na prostej tak ale byle łuki czy winkle i odchodził jak wściekły. Bardzo mi się spodobał ten silniczek. Gratulacje. Pani będzie zadowolona.
|
Dzięki za opinie. Przekażę jej ale żeby jej nie wystraszył:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |