![]() |
motoamerica.pl (Ameryka pd. 2010)
hej!
Nasz wyjazd do am pd www.motoamerica.pl , którego wątek już kilka razy się przewijał nareszcie wszedł w ostatnią fazę... tzn w weekend pakujemy motocykle na kontener - i wio do Urugwaju do Montevideo. No i jak zwykle pojawił się zonk... właśnie okazało się że brakuje nam (dokładnie mnie i jeszcze jednemu :[ ) 2 płyt transportowych. Chodzi o takie metalowe płyty, na których niektóre firmy motocyklowe przesyłają maszyny w transporcie morskim... Czy ktoś może pomóc? Mają to w salonach np w salonach harleya - jacyś znajomi? Może ktoś ma to w domu i może pożyczyć. sprawa dość pilna... Maciej |
Może wystarczy zmontować je na palecie, nasze tak płynęły....
http://lh4.ggpht.com/_upQOJ54KA8o/SZ...0/IMG_8880.JPG |
Nsze też płyną na palecie i w skrzyni takiej jak na Chmikowym zdjęciu. Powinno chyba wystarczyć.
|
1 Załącznik(ów)
mamy takie stalowe skrzynki na dwie afryki na zakładkę. Robione pod kontener.
Stają pod Bielskiem Białym. Załącznik 8392 |
Aha z drewnem uważajcie - musi mieś wypalony znak kłosa, że przeszły odrobaczanie (służby sanitarne ). Nie wiem dokładnie w którą stronę (tam czy z powrotrem) są problemy bez z tego znaku (dokumentów)
|
Cytat:
|
no nie tylko UE. W kazdym razie drewniane opakowania musza byc fumigowane. To regula miedzy kontynentami. Jakbys potrzebowal taka podstawe z BMW to tez chyba dam rade...
|
ufff. chyba się udało załatwić płyty w salonach harleya we wrocławiu jedna i w gdańsku druga....
ja pierdolę. nagle się okazało, że transport jest szybciej o kilka dni i wszystko się gotuje :) Dziękuję wszystkim za podpowiedzi... a z drewnem to wiemy - dlatego metalowych szukam. Sambor!- to z BMW to by był metal? - z jakiego Ty jesteś miasta? Maciej |
BMW to jak wiadomo drewno ;)
Z Krakowa. |
wiadomo, że bmw to drewno... ;) ale mają chociaż porządne płyty na transport?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |