![]() |
Serwis NAT - śląsk
Witajcie,
Wybaczcie głupie pytanie. Szukam uczciwego serwisu dla NAT (regulacja zaworów, itp.) na śląsku. Poza info o "średniej jakości" autoryzowanego w Tychach nie trafiłem na konkretne info. |
Podpytaj w MotoJoker w Częstochowie.
|
Szukajac niedawno serwisu na slasku do wyboru ostala sie... Czestochowa albo Krakow. Oba to oczywiscie ASO, w moim wypadku chodzilo o przeglad gwarancyjny.
Wybralem Krakow kierujac sie wylacznie nieco lepszymi od Czestochowy opiniami w internecie. Przeglad zrobiony ok (czytaj - nic nie polamane, urwane itd), ale tanio nie jest. Zaplacilem sporo wiecej niz w Plazie w Warszawie. Niezaleznych specow nie udalo mi sie znalezc. Jedyny znany mi mechanik ktory ogarnia dobrze NAT to Szparag ze stajni motocyklowej w Janowie pod Warszawa. No coz, gwarancja sie konczy, trzeba bedzie pojsc za rada kolegow: "chcesz miec zrobione dobrze to rob sam". |
Z niezależnych masz MotoTop w Kraku na Wielickiej. Ja swoją Afrę tam serwisowałem ale jak chodzi o taniość to zły adres.
|
Dzięki Panowie! Próbuję się umawiać i biorę nadgodziny żeby zapłacić rachunek :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |