![]() |
XIII Letni Międzynarodowy Zlot Motocyklowy "Giżycko Twierdza Boyen 2009" 31.07-02.08
|
Ja jadę na 1000%,ale dopiero w piątek-zajefajna impreza.
|
Ja się wybieram, pewnie pojadę z kumpelem na Shadowce. I co z tego, że w zeszły łykend byłem na mazurach, teraz też można pojechać.:D:at: Też się wybieramy w pt po robocie, pewnie przed zmrokiem byśmy byli.
Czy ktoś wie coś o opłatach i ilości miejsc noclegowych-będzie problem z rozbiciem namiotu na miejscu? |
Ja z kumplem wyjeżdzam jutro po robocie. Po 21szej będziemy na miejscu.
W tamtym roku wjazd był 70zł i podobno w tym ma być tak samo. Wbijacie na pole namiotowe koło szpitala (tam gdzie są zloty zimowe), powiedzą Wam gdzie to jest, super miejscówa. W takim razie do zobaczenia na miejscu :) |
Problemu podobno nie powino byc, ale jak mi wiadomo ilosc zlotowiczow jest znaczna, stad podobno im szybciej sie rozbije namiot tym lepiej.
Ja jade jutro (w piatek) rano, wracam w sobote po poludniu... |
My startujemy w sobote rano spod Lubartowa,tempem raczej lajtowym;),wiec do zobaczenia po poludniu:zdrufko:
|
Cytat:
Do zobaczenia na miejscu:Thumbs_Up: |
kurde, plany były że miałam jechać dziś rano, ale nie dostałam wolnego i w dodatku w sobote do pracy :vis::vis::vis: kurde, nigdy żadnego wyjazdu nie będzie mi tak żal :mur::mur::mur: miała być niespodzianka ... :/ \
ale na świersczu bede na 1000%% |
Cytat:
:) |
myśle że na lokalesach temat sie może pojawić :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09. |