![]()  | 

Korozja Szprychy czyli Plagi Egipskie 

Temat poruszany ale nie mogę znaleść. Tak, coś mi zaczęło wychodzić po ostatnim wyjeździe. Moto z 2016 roku, pierwsza rejestracja początek 2017 tak ze chyba jeszcze na gwarancji ? Moto od zawsze serwisowane z ASO. Zbieram się żeby do nich dzwonić, dumam jak z nimi gadać... Ktos przerabiał temat i może się podzielić doświadczeniami ?  
	Dziękuje Pozdrawiam  | 

Wymienią w ramach akcji serwisowej. 
	 | 

2016? Gwarancji już nie ma.  
	Sent from my G8441 using Tapatalk  | 

Akcje serwisowe oficjalnie ogłoszone wolne są od parametru czasu z tego co wiem. 
	 | 

Jeśli akcja serwisowa to chyba każdy użytkownik powinien być poinformowany listownie - dobrze mówię? 
	 | 

Mogę oczywiście się mylić kojarząc wyczytane na formie informacje dot wymiany szprych w ramach akcji serwisowej czy też gwarancji. Niemniej jednak jeśli hąda przyznała się do ujowych szprych tak jak i anodowania to bym nie odpuścił tematu. 
	 | 

Jak była akcja serwisowa na segier, to nie było listów a przy serwisie sami się przypomnieli ze trzeba wymienić. Dawno temu w ASo, przy pierwszym serwisie (1000) napomknąłem że się w NAT szprychy sypią ( co mnie jeszcze nie dotyczyło), to patrzyli ze zdumieniem i nie wiedzieli oczym mowa. Ogólnie to jestem dobrej myśli i wierze w Hondę... Dam znać jak będę po wstępnych oględzinach, zobaczymy co powiedzą . Pozdro 
	 | 

Jak już po gwarancji to nie sądzę że wymienią. Określa to że nie zagraża bezpieczeństwu :( 
	 | 

Gwarancja jest naliczana od daty zakupu na okres 3 lat ? 
	 | 

Wydaje mi się, że 2 lata 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |