![]() |
Czy da się zarejestrować KTM SXF?
Jak w temacie, oczywiście po dołożeniu pakietu homologacyjnego?
|
Teoretycznie nie ale znam dwa przypadki zarejestrowania. Nie są to w pełni legalne sposoby
|
Cytat:
|
Aktualnie szukam jakiegoś zarejestrowanego enduro i na OLX czasami bywały zarejestrowane SXF 250 oraz 350, więc pewnie się da.
|
One z automatu były chyba bez homologacji więc pewnie z innymi papierami się da ale to zawsze jakiś przypał
|
Cytat:
crossa Słabo się sprawdza w enduro.Poszukaj w necie a znajdziesz Widzę, że szukasz po omacku Kup prostego xr250 /400. Zadbany egzemplarz bez inwestycji jest w Twoim budżecie. Minie Trochę czasu zanim umiejętności przewyższa możliwości motocykla. Przez też czas się wiele nauczysz, będziesz wiedział czego chcesz a motocykl sprzedasz bez wielkich strat. Kupując z Twoją wiedzą tematu możesz stracić dużo więcej, możesz też się zniechęcić gdy wybierzesz ogiera lub nie daj Bóg zostaniesz znokautowany w pierwszej rundzie Xr ma też zaletę, że oprócz zabawy i nauki oferuje również możliwości krajoznawcze Na Ukrainie czy Bałkanach Ps. Jak chcesz się dobrze nauczysz jeździć enduro To trzeba zacząć od 125 i cross +tor+ ktoś kto pokaże |
Zestrojenie to jedno a 4 biegi w sx to drugie
|
JA po ostatniej przejażdżce offem z bratem ( na crf 250 i nx 650, zmienialiśmy sie raz na jakiś czas ). Jestem pewien, że cross-ówki to tylko na tor. Twarde jak pierun i nigdy nie wiesz na jakim biegu jedziesz a sprzęgło 0-1kowe .
|
1 Załącznik(ów)
Crossów ka średnio nadaje do przejażdżek,dłuuga jedynka która służy do startu na torze kiedy nie ma czasu na zmianę biegu i reszta nadbiegi, ostro zestrojony silnik z takim pierdolnięciem kiedy wchodzisz w zakręt to nie ważne na jakim biegu wyrzuca,do tego twardo zestrojone zawieszenie które musi przyjąć masę po skoku
Jazda w cięższym terenie jeśli ktoś nie ogarnia w stopniu dobrym będzie męczarnią,przy ruszaniu ogień albo zgasł i może zniechęcić do zabawy i duże prawdopodobieństwo że kierownik może zrobić sobie krzywdę To ostatni z rasowych w mojej stajni 8 lat wstecz Załącznik 80795 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |