![]() |
Maramuresz 2017
Szukam 1 chętnego na wyjazd na Maramuresz. Najchętniej przełom maja i czerwca. Dojazd busem, max 7 dni licząc wyjazd - powrót. Temat pt. zrzucamy graty w bazie w Borsie i jeździmy na lekko.
Jadę LC4. |
Miejsce i sposób to jest to co siedzi mi w głowie lecz czas nie pozwala na wszystkie zachcianki.Może na jakiś dłuższy weekend coś wyczaruję i znajdę towarzysza.
Życzę udanego wyjazdu |
Podobnie jak Gilu się wypowiem, bo w tej samej branzy oramy jak woly.
Śledzę wątek jakby co priv. ;) |
Brzmi świetnie.
Odezwę się na priv. |
Kolego odpuść sobie bazowanie w Borszy, jest tyle fajnych miejscówek w tamtej okolicy. To jedyne miasteczko jakie znak w północnej Rumunii o takim skupisku przemytników, złodziej i hosztaplerów, jestem w tamtych rejonach z 5 razy w roku od wielu lat.
Powodzenia . |
Komuś nawet gwizdnęli Afrę w Borsie:D
|
Cytat:
Co do złodziei i przemytników to chyba najlepiej mogę się na ten temat wypowiedzieć - mam level expert :) Co do składu natomiast - trzy osoby łącznie ze mną to max. Nie chcę robić wyprawy pt. 6-7 motocykli bo to jest trochę inna zabawa wtedy niż to co chcę tam robić a też o ile 2 osoby szoferką busa podróżują "w miarę", o tyle 3 osoby w szoferce to jest "ciężki temat, ale do zrobienia" :). Też nawet w razie brania osobówki plus lawety więcej niż 3 motocykle na przyczepkę nie wejdą. |
No to może kiedyś powstanie temat "Polecane noclegownie w Maramureszu?" :) Chętnie bym czytała.
|
Dobry łańcuch kup i tym razem do nogi przykuwaj sprzęta :)
|
Ta, w Maroku patrzyli na mnie jak na wariata ze wozilem łańcuch ze sobą i jako jedyny zapinałem na noc motocykl :).
Odzyskałem wiarę w Rumunię. Uważam że złodziei już nie ma :). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |