![]() |
topienie burej suki zimy
Z nieoficjalnych przecieków wiadomym mi jest, iż 21 marca odprawiać będą zabobonne gusła pod kryptonimem topienie burej suki zimy. Jak to miało miejsce u zarania tak i tym razem suka zostanie upodlona, sponiewierana a na koniec
spuszczona z wodą. Miejsce chyba to co zawsze. Wybiera się ktoś polem? |
felini,a patrzales w kalendarz co 21 marca jeszcze bedzie???
|
myku, Ty stary pryku... ;):)
|
Greton,dobra,dobra,ty tez stary...ja przynajmniej mlody duchem:lobby::chleje:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze nie wiem czym pojadę. Zazwyczaj jest na parkingu w Granicy a potem Utrata. Nie sądzę żeby tym razem miało być inaczej.
|
Cytat:
Masz jakiś plan jazdy - daj znać co i jak |
Plan jazdy buduje w trakcie jazdy. Jeśli chodzi o samą impre to zazwyczaj zjeżdżamy się od rana. Jak kto da radę. Baza na parkingu przed KPNem. Kerownik kołuje ognisko, a kiełba i reszta co kto ma swojego. Kole południa lub nieco po nim rusza brygada w stronę Utraty. Suka zponiewierana podlega zpuszczeniu z wodą do Grega, a może i dalej. Po zpuszczeniu jedni wracają na ognisko, inni jadą do domu a jeszcze inni polatać se Bóg wie gdzie. Ot i cały misterny plan.
|
Pisze się na to. Polecimy terenem ma nadzieje. Traktuje że już jesteśmy umówieni. Okolice Kampinosu to łatwy teren więc Afri czy krzak i tak będzie zajebiście. A niedaleko Kazuń /Leoncin - naprawdę może być piękny dzień...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |