![]() |
TOPIŁO malutki zlocik w puszczy 26 mai
Cześć
jedziemy z Łodzi na wschód, chcemy spać przy znanym wszystkim sklepie "oszoł" Może ktoś wpadnie i opowie legendę co TO się PIŁO w dawnych czasach. CIAŁ |
Jak będziecie to dzwoń pincetdwa 77 55 dwanaście. Ja akurat ten dzień mam zajęty ale może uda się spotkać.
|
A 27 jeszcze będziecie TO PILI?
|
Chcemy się tam pokręcić.
Pobyć,poleżeć.popolować na żubra albo żubrówkę, pospotkać się z KIMŚ ,czyli wszystko i nic. Jeżeli KTOŚ przyjedzie to będzie bardzo,bardzo miło spotkać się z Wami. Stopa 501 288 133 CIAŁ |
Byłem tam ostatnio na rowerze i okazało się, że nadleśnictwo zamknęło szlak.
Powodem jest zawalony mostek na trasie. W praktyce okazało się oczywiście, że mostek jest przejezdny. Zamknęli asekuracyjnie... Oszoł zamknięty :( Obok jest spoko miejscówka z jedzeniem - "Ostatni Grosz" |
Pić się piło przy topieniu drzewa stąd Topiło.
Uważajcie na straż pograniczną jeżdżą jak oszołomy. |
Stopa, jak już będziecie na podlasiu to pamiętaj że trochę jeszcze na północ bo w Supraślu macie łodziaka z krwi i kości do odwiedzenia.
Wschód, fajne masz tam okolice. Byłem w Policznej na wielkanoc, katolicką i wtedy właśnie w okolicach wioski stado żubrów się kręciło. Dla mnie coś pięknego :) |
Tu jest trasa do Supraśla jak się zdecydujecie :
http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,25...001040290a97f1 Przyjechałbym ale trochę niedysponowany jestem. Pozdrawiam. |
Witam.
To napiszcie jak było ? Może jakieś foty ? |
No ja niestety na integracji ukraińskiej bylem w tym czasie a że to mój rewir. To na pewno bym się spotkał z wami i miejsce na biwak udostępnił. Cóż może innym razem będę mógł pomóc.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |