![]() |
Heidenau K74
Witam,
macie jakieś doświadczenia z tą oponą? wpadła mi w oko (300 zł) i wygląda nieźle ale jak z nią jest chcę się dowiedzieć więc gdzie, jak nie tu szukać odpowiedzi?:D http://www.sklepopon.com/temp/img/b_...0-h300-br1.jpg |
ale chyba nie ma rozmiarówki na 07
|
Jest 130/80/17 a mi na tym rozmiarze lata się lepiej niż na 140/80/17.
|
koledze po jednym wyjezdzie odpadły kostki
|
Na temat tej konkretnej się nie wypowiem ale miałem od nich komplet szosówek na mniejsze moto i wbrew opinią byłem bardzo zadowolony.
|
kumpel miał, widziałam jak zachowywała sie od nowości.
nie pożyła długo w afryce, kostki moze nie poodpadały, ale scierały sie jak szalone. poza tym kostka jest drobna, nie robi w terenie jakoś specjalnie, nie ta masa jak mniemam. na asfalcie, wiadomo, bez szału, na zakretach mniej stabilnie od c02 ;) |
Dziękuję Wam za opinie - w takim razie będzie michał T63 :)
|
na t63 też pourywałem kostki :)
|
T63 miałem i bardzo sobie chwalę :) nic nie odpadło a na dodatek jakieś 7 k km zrobić się da ;)
|
ex1- zdaje się, że te dziki jak Twój, to niszczą opony w trybie mocno przyspieszonym. Zwłaszcza dualowe. Pewnie chodzi o stosunek masy do mocy. Dlatego też zastanawiam sie na ile taki KAT jest ADV. Bo albo opony szosowe i zapominamy o terenie. Albo duale i zabieramy ze sobą po kilka i wymieniamy co chwila. Tak to jest?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |