![]() |
Znów zmiana, czyli poszukiwania miodu w dupie
Obecnie ujeżdżam Yamaszkę TT600R, niestety na ostatnim zakończeniu w Białej zrobiłem skok w bok jadąc na czyimś KTM i już nie kocham swojej teteerki:D
I sam teraz nie wiem co dalej...ogólnie kryteria jakie mam pewnie będą przeczyć same sobie i taki motek nie będzie istniał....ale: Moto ma być lżejsze od poprzednika, ttr wcale nie waży 130 kilo....! mam wersję R czyli najbardziej odchudzoną i brief pokazuje 146kg, interwały przeglądowe choć trochę zbliżone jeśli chodzi o olej czy zawory, ma mieć możliwość dorobienia jakiegoś stelaża pod rogal, chcę taką wyprawówkę off tyle,że leżejszą od poprzednika,młodszą i do kopki magiczny guzik by się nadał.... I co istnieje takie cóś?? wyznawcy innych marek jeżeli maja wiedzę popartą użytkowaniem też proszeni do tablicy. |
Skoro ten ktm sie podobal to o co chodzi?
|
Poniekąd opisałeś Lc4 Adv.
Jest jeszcze to. Sto dwadzieścia dwa kilogramy wagi, pięćdziesiąt koni, lekutko lepsiejsze zawieszenie od TTR i rogal podejdzie. Guzika brak. Jeśli zainteresuje, to reszte o maszynie doczytasz w sieci. http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeige...05028-222-1727 |
lc4 chyba lżejsze dużo nie będzie od ttr a adv raczej na pewno. Mi bardziej do opisu pasuje zmotany exc 525 z większym zbiornikiem i bagażnikiem. Wśród japonii raczej nie znajdziesz takiego sprzętu.
http://kestrelservicesllc.com/images...206.6%201b.jpg p.s. chyba że drz 400, ale moc i zawieszenia dalekie od kata |
Niestety Katy nie mają konkurencji w tej dziedzinie - taka prawda.
Dlatego ja Vertusie dalej bujam się z poczciwą XRką, (na zmianę ją przeklinając i ciesząc z jazdy) stare japonie zostały daleko za pomarańczami, ale na nie trzeba mieć konkretną kasę. Może ainteresuj się jeszcze Huskami, jeśli stać Cię na tak świeży sprzęt. |
Ktoś jezdzil moim Katem ale za bardzo nie pomne kto to był ;)
|
Vertus nie szukaj słomki do oka tylko stań sam na wadze i zobacz jaki jest stosunek KG do KM(kierownika ) a biedna Yamaha ma tylko 40KM to jest taki niezajebliwy traktorek no ale jak potrzeba adrenaliny to tylko dwutakt kolego i abonament na ortopedii
|
|
2 kwestie...
rzecz pierwsza... to LC4 spełni w wielu wersjach wszytkie twe potrzeby, i guiki są i kopka, są i lekkie wersję i cięższe i tanie i drogie.. do wyboru do koloru :) rzecz druga... :D ROGALE nie wymagają żadnych stelaży, spokojnie podejdą do exc czy sxc :) tym prosze się nie przejmować.. :) XR 650 też chyba nie będzie tutaj złym wyborem... :) |
brak guzika, wagowo nie wypada dużo lepiej niż ttr, pewnie porównywalne
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |