![]() |
Malowanie
Może kogoś zainteresuje. Przez ścianę mego magazynu, siedzą chłopaki organizujący Oldtimer-Bazar w kilku miastach...ta ich część, która remontuje i wystawia piękne stare maszyny, a robią to raczej zacnie.
Z racji, że chce przemalować Afri...bo tak! Zapytałem ile by taka zmiana imidżu kosztowała. Więc tak: lakier-jedna warstwa-całość(czacha, boczki, bak)-500pln malowanie dwuwarstwowe(lakier+naklejki+klar)-800-1000pln, ale raczej 800pln niż 1000pln, 1000 to, gdy trzeba coś kleić i naprawiać.(to są cytaty) Usługa jest wysokich lotów,(od czterech lat, widzę co wypuszczają na rynek) więc jeśli, ktoś ma potrzebę, dobrej usługi-to właśnie tu. PS: to nie reklama, to informacja! |
Bajrasz - takie coś z namiarami na forum, bo skoro sprawdzone to czemu nie dac info i wlasnej rekomebdacji
|
zawsze dobrze kogos takiego miec.
|
Cytat:
a ja akurat mam parre plastików do klejenia.. Może jak nie skożysstma z maveerica z Podkowy Lesniej to udeże do nich |
Podaj jakieś namiary. Potrzebuję odświeżyć moją RD04 na oryginał
|
Kaski aerografem też jadą ? Potrzebuję ciemną zieleń w pomarańczowe płomienie ... :)
|
Z tym klejeniem, to nie mam wiedzy, rozmowa była o malowaniu i ewentualnym retuszu, malowanych powierzchni. Namiar bezpośrednio do Jurka podam na dniach, bo tam jakieś zmiany numerów nastąpiły. Dopytam też o ewentualne klejenie
|
to se zimą pomalujemy o ile będzie -też się przymierzam-może hurtem taniej będzie?
|
na hurtową akcję malowania, to i ja się z chęcią załapię;) tyle już różnych akcji forumowych było, że niedługo nie będziemy chodzić do sklepu po chleb, tylko w ilościach hurtowych przez forum zamawiać;):haha2:
|
Pewnie ze lepiej malowac u fachowcow,ale co samemu to samemu, o ile sie nie sp... to banan gwarantowany...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |