![]() |
Cizia Zyke [Afryka, 2012]
Mimo że to nie "jednym śladem" i jedynie słusznym środkiem lokomocji ale chciałem poinformować że bywalcy tego forum, również dosiadający czasami Africe i z którymi odbyłem nie jedną wspólną podróż (ja swoimi czterema kołami oni na Africe) włąsnie jadą śladami gościa - wspomnianym w tytule.
Odbywają tą podróż - a jakby - pojazdem z odpowiedniej epoki - czyli mercem kombi z silnikiem 2,4 D. A więc jadą z Polski do Kamerunu. Odwiedzili jego grób - w Bordeaux - a teraz przemierzają już ziemie afrykańską A zapomniałem podać kto Norbi - vel Mnorbi Paweł - vel ... hmmm nie pamiętam jaką tu ma ksywe |
|
dobry koleś. po przeczytaniu zastanawiałem się jak wygląda taki kozak. a wygląda tak:
http://www.levillagedemusher.com/images_blog/oro1.jpg |
O cholera, nie wiedzialem, ze nie zyje. No, moze nie wszystkie jego ksiazki to klasyka, ale Sahara, czy Zloto, fantastyczne.
Dla parlajacych wywiad z czasow telewizji czarno-bialej:apostrophes-cizia-zyke Kajmanie, bardzo sluszny cel wyprawy i patron. Czy aby sladami, ze tak powiem, doslownie? Zanosi sie niezla jazda.:lukacz: |
Jestem wtórnym analfabetą, ale chyba się skusze i przeczytam jedną z jego książek.
|
Polecam sahare. Jutro moge podeslac linka albo mam pod worldem. Jutro wkleje jakies zdjecie chlopakow
|
Zloto i Sahara sa super! Awanturnik tak chyba mozna go by nazwac
|
Powrót Elwooda SE ;)
|
Cytat:
|
Kajman, żart.. ;)
Do postu wyżej mojego, o awanturniku ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |