![]() |
Terminarz 2009
W sumie to jestem wk....wiony, bo jak patrze i porównuje, co się działo jak byłem na urlopie: 0 słownie: zero, i to co sie dzieje teraz, jak jestem na wygnaniu, to się wk.....rwiam :P
Dlatego proponuję, żeby terminy głównych imprez afrykańskich zostały przez szacowne grono podane do końca tego roku. mniej więcej wtedy muszę podać szefowi terminy moich urlopów. Mam nadzieję, że wszystkie Czarnuchy_na_Wygnaniu mnie poprą a wszyscy pozostali wykażą zrozumienie i terminarz taki powstanie!! Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
no mnie właśnie o to chodzi, żeby chętni na organizację, dajmy na to otwarcia sezonu, się określili z terminem do końca roku, jak się tacy chętni znajdą.. przeca nie wezmę 2 miesięcy urlopu, żeby na rozpoczącie wcelować :dizzy: |
Zoltan, zorganizuj :) będziesz miał termin... :) nie ma możliwości określenia terminów... tak jak nie ma określonych chętnych... pewnie terminy i chętni pojawią się w lutym marcu, na temat spotkania kwiecień/maj i wątpie aby wcześniej... Masz łeb to kombinuj to wolne....
|
Powiem jak w "Skrzypku na dachu":
Zoltan - masz rację Chomik - masz rację :D |
Przecie mamy kalendarz. Wystarczy tylko poprosić szanownego Admina by imprezy typu "24-25 grudnia pijemy u pana Zenka na chacie" , "8 marca wyjazd na ślub do Jurasa", skończywszy na "1-2 stycznia Wielki Zlot AT w Zadupiewie" (nazwy imiona i daty przypadkowe ) zaznaczył na czerwono. Wszystko będzie klarowne i widoczne.
|
do kalendarza wrzucac kazdy moze
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |