![]() |
[szukam] przełom czerwca/lipca tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek
Witam,
Pojawia mi się możliwość wzięcia tygodniowego urlopu na przełomie czerwca/lipca i chętnie coś bym z tym fantem zrobił:D. Chodzi za mną Albania, ale czasu mało. Może ktoś się wybiera na Ukrainę lub do Rumunii pojeździć po górkach/połoninach. Wschodnia ściana Polski szutrami też jest OK, polskie góry najpiękniejsze i też wchodzą w grę. Po prostu szukam towarzystwa do nawinięcia kilku(set) kilometrów w ładnych okolicznościach przyrody z dala od asfaltu w zasadzie jest mi obojętne gdzie to będzie. Może ktoś mnie przygarnie? Pzdr Michał |
A czym chcesz jechać? Afrą?
Lepi coś planuje: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13446, ale to na pomarańczowym pewnie. ;) |
Cytat:
Jechać chcę Xchallengem, bo się z nim jakoś bardzo polubiłem ostatnio:D. |
Ano planowałem, w czerwcu nie wyszło. Jadę w lipcu.
|
Cytat:
Pzdr Michał |
No ja z podlasia montuje wyjazd do RO jakis tydzien moze troche krocej termin nie jest sztywny. Wyjazd na lawecie jak wiecej ludzi to dwa auta i przyczepa. Szutry szutry szutry, jada ktm lc8 wrka xrka drka bardzo ciezkiego terenu raczej nie planujemy
|
Cytat:
Michał |
Nieśmiało przypominam o sobie.
Może ktoś, coś, gdzieś się wybiera i dodatkowe towarzystwo nie przeszkadza...? Pzdr Michał |
Czasu zostało mało, bardziej celuję w pierwszy tydzień lipca.
Nikt się nigdzie nie wybiera offowo? Aż mi się wierzyć nie chce :) |
termin mi nawet pasuje, poczatkiem lipca chciałbym zrobić całą granicę wschodnią od południa na północ w jakieś pięć dni,jadąc max blisko granicy tak aby sie nie narazić za bardzo pograniczniakom omijać miasta jadąc praktycznie bez asfaltu spanko raczej namiot chyba że jakieś piękne dziewcze cos zaproponuje,:drif: jak by cuś to wal na priv
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |