![]() |
Airoh S4
Ja krótko chciałem. W sumie kask fajnie wygląda i tyle. W deszczowe przeciskanie się w korkach paruje, bo przy niższych prędkościach nie ma wentylacji, gdyby nie wysoka szyba w AT gwizdy i szumy doprowadziłyby mnie do szaleństwa. A jego wielka zaleta zdjęcia daszka na motocykl szosowy to trochę lipa, bo wczoraj jechałem tak Banditem 600n i przy 120km/h jechałem na pół oka - jedno całkiem łzawiące i zamknięte, a drugie jeszcze cośtam pokazywało. Wiater hulał wszędzie... Pewnie wyraz twarzy miałem jakbym sikał pod wiatr :D.
Jak ktoś chce kask o takim wyglądzie to dołóżcie do czegoś lepszego. |
a ja mam wlasnie S4 zamowiony ... :/
|
No wczorajszym to mnie zawiódł na maxa...
|
ale kolejna propozycja za matowa czarna wersje jest sporo za drogo jak dla mnie.
Ja moj zamowilem za niecale 500zl (po znajomosciach) i mysle, ze zle az tak nie bedzie. moze masz jakis ... felerny. jestem poki co dobrej mysli, w razie czego bedzie noweczka do sprzedania :D w rozmiarze L |
Hehe, nie bój żaby. Teraz to już jesteś skazany na kupienie AT z wysoką szybą :D. Źle nie będzie, a bajeru ze zdejmowanym daszkiem nie używaj. A na parującą szybkę pewnie coś się prędzej czy później znajdzie.
|
widzialem jakies plyny specjalne do tego, moze zdadza egzamin :)
moze taki do samochodowych szyb? :) chociaz wiem, ze jak sie potem przejedzie po tym palcem/innym czyms to smugi paskudne zostaja. oblookam go jak dojdzie juz moja sztuka. |
Jeżdżę z takim juz rok i powiem tak:
- szybka paruje ale można ją lekko uchylić i pomaga - jest głośniej niż w integralu ( np. Nitro ) - daszek odpięty bo nawet za wysoką szybą chciało urwać głowę Jego zalety to odjechany wygląd z ciemna szybą i to że jest naprawde wygodny ( komfort na głowie i wyjmowane wnętrze ) ale na dalsze wypady to jednak zestaw Matisse + TR1 |
No tak, wyjmowane wnętrze i bardzo dobra widoczność przez ogrooomną szybę to plus. Ale można się spodziewać więcej po kasku w takiej cenie.
|
Zastanawiałem się nad kupnem S4 ale po waszych opiniach to chyba odpada:dizzy:Ciekawe jak się spisuje nowy uvex.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |