![]() |
276c
Mam pytanie czy ktoś z grona używa tego sprzętu a jak tak to jakie mapy ??interesuje mnie jak działa CN i jaka wersja ?
|
Ja używam ale akurat CNE nie mam. Głównie korzystam z Topo Polska. W Rumunii korzystałem z Romania R.O.A.D. Sprawdzał się bardzo dobrze. CNE na na Garminie 60csx ale rzadko korzystam.
|
Dzięki , CNE wiem bo też używam na csx tylko nie mogę dojść do porozumienia z 276 a interesują mnie boczne drogi i cn w zupełności MI wystarczy
|
cn działa bez problemu, ja mam wgraną 2011.3
|
Dopra - a Ty nie masz przypadkiem 278 ?
|
Właśnie właśnie, jak to jest z tą serią w sumie świetnych nawigacji garmin a mapami w NT..?
|
Odbiornik fajny, ale to rozwiązanie w postaci dedykowanych, trudnodostępnych i drogich kart pamięci o stosunkowo małej pojemności jest IMO sporą jego wadą.
Który model jest następcą 278 w nowej generacji? (powiedzmy, że chodzi mi o odbiornik, który trzyma już waypointy w GPX'ach, Custom Maps byłoby już super) |
Cytat:
|
Cytat:
Garmin Montana jest nawet ciekawy ale nie nawiguje po śladach. Garmin GPSMap 620, nawiguje po śladach ale w trybie morskim, oba mają ekrany dotykowe, nie każdy to lubi. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |