![]() |
piknie, gratuluje kolejnego udanego wyjazdu
|
No i piknie.
Relacja, że wszystko wiadomo :D |
Z niecierpliwością czekam na opowieści o przygodzie, która mnie była wzięła i minęła :(.
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
......żal mi dupsko ściska nadal - nic nie popuściło......gratulacje
|
Piknie pany piknie:bow::bow::bow:.
Będzie relacja pisana? |
Wszystkim gratuluje,fajna wyprawa:drif:
Calgon spaliłeś Tajge ?:D .... |
Polaki to potrafiom.:dizzy:Dobrze,że GS dał radę. Te miasteczka na północy wyglądają bardzo przygnębiająco.
|
Dobrze,ze GS dal rade :confused::confused::confused::confused::confused: A czemu mial nie dac :confused::confused::confused::confused::confused:
|
Cytat:
;) Bo - to - przecież BMW :eek: A biały "człowiek", tfu "czarny" na takowym nie jeździ. ;) |
Zobowiazałem sie napisac relacje o ile beda chetni na jej przeczytanie. Wybaczyc prosze na kilka dni bo nie moge zebrac sie i nie wiem co sie dzieje.Rano w domu wstałem i nie wiedziałem gdzie jestem i gdzie motor i ile dzis do przejechania.
|
czekam:lukacz:
|
Czekam:lukacz:
|
Cytat:
Czekam:lukacz: |
Czekam :lukacz:
|
Pisać. Chcę zobaczyć zdjęcie komara wielkości wjubelka :).
|
Cytat:
Greg, gratki :D nowa jakość fotorelacji w pizdeczke :D:D:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie piekny pomysł, jeszcze piekniejsza realizacja z zdjęcia to już totalna zajebioza. Juz nie moge doczekać się tych Rosyjskich szutrów i widoku milionów brzózek ale na szczeście jeszcze tego lata powinienem posmakować tego wspaniałego smaku wschodu.
Tak z innej beczki to podziwiam wytrwałość wielu forumowiczów w powracaniu przy każdej mozliwej okazji do udawadniania wyższości Afri nad Bmw i odwrotnie............. itp itd Przecież prawie wszyscy mamy Afryki i prawie wszyscy ci co mają Afryki będą zmuszeni kiedyś posmakować chleba z tego bawarskiego pieca na literke B. Bo niestety nasza ukochana fabryka na H juz raczej nie zaproponuje nam drugiej Królowej. trzeba bedzie pogodzić się pewnie z tym że "Umarł Król (owa) niech żyje Król" |
Cytat:
|
Narty latem i w połączeniu z motorkiem, no i widokami - ahh, piękna sprawa.
Ale tam niebo ma niebieski kolor. Szybko Grzesiu "obróciliście". No, ale jak mogło być inaczej. Gratuluję wyprawy. I zdjęć. I w ogóle. |
Koniec radości, majtki na dupy i..... pisac, pisac Panowie :lukacz:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |