![]() |
Pamiętajcie!!!
|
Haha dobrze Andrew, dobrze!:P
|
:drif: :D ;) :Thumbs_Up:
|
coś mały odzew macie wśród Pań :D
|
Ja należycie uczciłam dzisiejszy dzień :)
|
Pogoda była nie lada co, ale z tego co widać na miescie, niewiele pań sie identyfikuje z tym swietem. A szkoda, ponieważ być moze w przyszłości było by np wolne od pracy... :) Ale jeszcze dzień sie nie skończył ;)
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
oczywiście...endurzenie było w lesie i dwie gleby też:D
|
Cytat:
:D |
Eeee... w ...kasku... sie nie liczy :osy:
|
A Ja jak zawsze na przekór... uwięziłam swoje niesforne skarby :)
|
Cytat:
|
Nie macie jaj dziewczyny :spac:
|
Cytat:
A co ..wolisz takie z jajami? :p Jak dla ciebie mogę sie w kieckę ubrać ..masz takie ładne Bełemwu...ale musisz się dać karnąć... u Iziego opędzałeś sie z lewa i prawa,,skutecznie :-((( |
Chciałabym to zobaczyć :drif: :haha2::haha2:
|
hehe....Nie naleze do latwych,ale jak sie juz komus uda to :lc8:iiihhaaaaaa....!:lol8:
Calgon sie przejechal...po parkingu,hehe.... |
Cytat:
|
Cytat:
wiem że jakieś kolejne jest na podorędziu coś o łapaniu biustu :drif:...:) ale ja bym nie chciał zejść po dobrym ciosie... :mur: |
Cytat:
...a teraz jeszcze te ogórki :D |
Cytat:
|
Dunia ! Taka bezkompromisowa postawa w rzeczonym Dniu,sprawia,że świat chwilami bywa znośny.Szacun.
Abstrahując od nadinterpretacji metafizyki ludzkiego ego i po uwzględnieniu modułu regresji projekcyjnej, z radością odnajduję fascynującą koincydencję naszych poglądów w zakresie lingwistyki stosowanej. /patrz powitalnia 254 / |
takie ciekawe spostrzeżenie :D
http://www.se.pl/kobieta/zdrowie-kos...iu_189449.html a ja się cholera wyprowadziłem... ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |