![]() |
Touratech Travel-Event 2011
Wybiera sie ktos w piatek na impreze do Niedereschach.Moze sie przejade i niechetnie sam.Kilka slow o mprezie:
http://www.touratech.de/vollmeldunge...die-uhr/2.html |
Cytat:
|
eeeee..... katalog za gruby... z roku na rok grubszy, coraz bardziej niewygodny :)
|
Może też bym się zebrał.. Jeśli nic innego mi nie wypadnie to mogę się dołączyć.
|
Myku,
a którym motocyklem pojedziesz? |
musi zobaczyć do którego mykowego motocykla jest więcej szpejów w ostatnim katalogu ;)
|
Wpadla bomba do piwnicy,napis......
Albo enedue rike fake torba borba......:lol8: |
Jutro kolo 12.00 wyjezdzam,zeby na pozne popoludnie dojechac.Nie wiem do kiedy zostane.jak bedzie ok to do niedzieli,jak nie w sobote wieczorem wracam.Porobie troche fot,moze cos wyzebram :D.Poznam globgloterow z kuframi pelnych naklejek i napije sie dobrego piwa.Od Heilbronu skrecam w Schwarzwald i jade bocznymi drogami.Jak ktos sie dolacza i chce mi zepsuc weekend niech da znac.;)
|
Cytat:
|
myku o miesiąc się pospieszył. Może go powiadomić na pv? albo nie? he he.
|
SORRY...:haha2:.Pospieszylem sie o miesiac.Wstyd sie smiac.Ale za miesiac temat bedzie aktualny :umowa:
|
Nie mogłem dojść ładu, ale teraz wszystko jasne. Wstępnie się pisze.
|
Jak sprawy stoją? Kto jedzie? Jeśli nie wpadnie mi żadna robota to startuje w piątek koło 17.
|
No ja jade.Tez jakos wieczorem startuje.Masz po drodze to zajedz do mnie i pojdziemy na dwa moto
|
We środe będę wiedział jak za robotką. Jak już bd pewny na 100 to podeślesz mi jaki adres. Myśle też, że na dniach mi przejdą bóle po dzisiejszej jeździe. Póki co mam trochę problem z wsiądnięciem na moto i zmianą biegów, ale nie ma tego złego.:Thumbs_Up:
|
Jutro z nickiem jedziemy do Niedereschach.Zapowiada sie ladna pogoda,wiec beda ladne zdjecia.:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Ja tez dalem sobie siana z praca na ten tydzien.Sporo chmur,ale weekend ma byc ladny.Bedzie dobrze :Thumbs_Up:
|
Tak w skrócie, to impreza mega super na wypasie. Najważniejsze, że pogoda dopisała. Jedzenie za darmo, najepka za darmo, różnymi moturami można było próbne jazdy robić. Super atmosfera, super ludzie. Było świetnie.
|
Zgadza sie.Impreza na najwyzszym poziomie.Swietnie zorganizowana,bardzo przystepne ceny,jak nie za darmo :D.Jak dla mnie najlepszym bylo oprowadzenie po halach produkcyjnych Touratecha,gdzie mozna bylo obejrzec krok po kroku wszystkie maszyny i etapy produkcji roznych akcesorii TT,a takze prezentacja wyprawy Transazjatyckiej Joe Pichlera .
http://www.josef-pichler.at/ Byly tez prezentacje,na ktorych mozna bylo zobaczyc Iziego i Sambora w Kirgizji,a takze szalonego Australiczyka w drodze do Londynu. Atmosfera na Campingu byla tez niesamowita.Kilkaset motocykli z czego 90% to GS robilo niezle wrazenie.No i oczywiscie pogoda dopisala.Szkoda,tylko,ze wszesniej nie zatroszczylem sie o udzial w GS Challenge-cos jak nasz OFF,tylko bardziej zlozony.Nastepnym razem napewno wezme w tym udzial.Jednym slowem bylo w pyte!Kilka zdjec ... https://picasaweb.google.com/nelusia...techEvent2011# |
Wreszcie porownalem Gs 800 i Tigera XC.Taiger jak dla mnie jest o niebo wygodniejszy,ladniejszy i staranniej wykonany.Nie jezdzilem na zadnym z nich,ale patrzac na dane sa motocyklami podobnymi.Dlatego wybralbym Tigera.Poza tym bylo bardzo duzo HP2 Enduro,co mnie nawet troche zdziwilo:dizzy:.Niektore z nich byly fantastycznie zrobione,a na kolach SM pozbawily mnie wszelkich watpliwosci co bym chcial miec w garazu :rolleyes:.GS-iarze okazali sie bardzo milymi i radosnymi osobami.Niektorzy przyjechali ze szmatkami,ale byli i tacy i to calkiem sporo,ktorzy pchali sie krowami 12GSA w teren i widac bylo,ze to dla nich chleb powszedni.Musze jeszcze dodac,ze towarzystwo nicka27 sprawilo mi ogromna przyjemnosc :beer2:.Nastepnymi imprezami tego typu beda chyba GAPA i Erzberg.Postaram sie na nich byc.Zachecam innych :Thumbs_Up:
Jeszcze kilka zdjec i filmow: http://www.touratech.de/ |
W ten weekend jest TT w planie.Przejade sie i jesli bedzie cos ciekawego to napisze kilka slow:)
|
Wybiera sie ktos na tegoroczne jubileuszowe spotkanie?Ja tym razem chyba busem w sobote.
|
Ja jestem strasznie podjarany ale będzie tak, że decyzja na ostatnią chwilę zależnie czy w niedzielę będę musiał do pracy iść. Myślę, że w piątek się wyklaruje.
;) |
A ja chyba jednak moto lece w sobote rano.Jak cos to pisz
|
W końcu mimo ogromnych chęci odpadam. Nijak mi się to nie zgra z pracą w niedziele. W tym roku jednak nic.:Sarcastic:
|
No szkoda.My jutro rano lecimy.Moze nastepnym razem..;)
|
Milion ludzi,upal,95 proc to beemki.Sobotni wieczor filmowy to stracony czas.Szkoda ze nie bylem w piatek.Czas na polu namiotowym,bezcenny.Organizacja perfekt,przyjemna atmosfera.Bardzo tanie rzeczy drugiej jakosci.Dobre zarcie i picie za normalne pieniadze.Park Enduro w pyte!Napewno warto bylo sie przejechac.Powrot do domu Schwarzwaldem ...marzenie.Jestem bardzo na tak jak pomysle sobie o kupnie nowego Gsa :rolleyes:.Teraz pewnie GaPa,a za rok znowu Niedereschach ;)
|
A chlanie jakieś za darmo było w tym roku..?:haha2:
Coś mi się cienko zgrywa ale przyjdzie i czas. Impreza jest fajna trzeba powiedzieć. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |