![]() |
RAJD PAŁUK II EDYCJA-30 kwietnia 2011r
Razem z Kogutem serdecznie zapraszam na II edycję rajdu Pałuk! Wszelkie info znajdziecie na naszej stronie : www.rajdpaluk.com.
Strona jest cały czas aktualizowana :-)Do zobaczenia na starcie! |
Czy ktoś, ... wróć ... ile maszyn leci ze śląska ??
|
Witam, czy ktoś leci na przyczepce z okolicy Nowego Tomyśla, Buku, Opalenicy?? Szkoda mi kostek na dojazd, a nie wiem czy będę miał czym przetransportować mojego LC4, może ktoś poleci na "pół-pusto" ? Chyba, że ktoś jedzie offem to się podpinam.
Pozdr |
Chyba trzeba będzie :at: szkoda tylko ze na Viaderku :mad:
|
Krzychu_ktm, ze ścisłej okolicy to nie lecę ale zawsze możemy się zgadać. Raczej na przyczepce. Ale offa nie wykluczam.
|
Lepi jestem za, możemy się dogadać bliżej terminu rajdu, bo jeszcze trochę zostało. Pozdr
|
Lepi, ja lecę ze ścisłej okolicy ;)
|
Wolo, a lecisz offem?
|
Słuchajcie wszyscy !! Mamy z kogutem prośbę do tych wszystkich uczestników rajdu pałuk którzy zarezerwowali już noclegi na mecie !! Wypowiedzcie się na forum :czy " właściciel ośrodka " kazał sobie wpłacać zaliczkę lub całą kwotę z góry--- czy też płatności miały być uregulowane na miejscu>??? Jest to dla nas baaardzo ważne ! Prosimy o poważne podejście do naszej prośby ! Chodzi o to , że "ów kierownik/właściciel " ośrodka jest chyba troszeczkę niepoważny. Sami mamy problemy ze skontaktowaniem się z nim i chodzi nam po głowie zmiana miejsca mety. Wszystko zależy od tego czy robiliście wpłaty !!?? Czekamy na wasze wypowiedzi!
Kogut i kwachu. |
Ja pewno tez się zjawie, bo akurat będę na urlopie, ale raczej będę leciał z trójwsi.....
|
Na namiot miejscówka się znajdzie jakaś czy cza ten nocleg?
|
Czytając listę uczestników nie chciałbym być w skórze właściciela ośrodka, jak nawywijał jakiś numer......
a swoją droga to około 70%uczestników upala offem, 300 jednostek jednym szlakiem ...ale orka bedzie:at: |
tzw rzeź niewiniątek :D
Kurde że też pola jakiegoś nie mam to bym was sprosił na orkę :D |
orka i niezłe taplanko byłem dzisiaj w okolicach przebiegu trasy i jest dużo wody na polach :eek:
|
Czy można się jeszcze zapisać?
|
Z tego co wiem to niestety nie.
Ja sam poluję na wolne miejsca (jak ktoś nie może jechać to biorę jego miejsce) Trzy w ten sposób już załatwiłem :) Potrzebne mi jeszcze dwa |
Cytat:
Ja nie jestem zainteresowany noclegiem ale traskę z chęcią bym przejechał. |
To ja podobnie, nie chciałbym nocować, a jedynie się przejechać, ale jest jeszcze jedna kwestia- nie mam w motocyklu licznika, więc jak tu metry odliczać ;)
|
To wyjeżdżasz ostatni, i jedziesz po śladzie.
Lub jedziesz z kimś, kto ma :) |
Cytat:
|
taaaak jechać tam gdzie są największe zniszczenia :D
|
Cytat:
a co do licznika to rowerowy :) też niezły jako tripmaster:Thumbs_Up: |
Po tylu oraczach może być ciekawy teren:D
Może by tak się skrzyknąć i pojechać ?? |
Co tu pisać :) było po prostu SUPER!!!
pzdr dla Pitryny i Żółwia z FTA |
domi to Pitryna z tobą jechał ta Afrą??
|
Tak to ja jechałem
było super pozdrowienie jeszcze raz dla domiego i żólwia |
spotkaliśmy się koło przeprawy przez wodę
|
:drif:dawać foty
|
Który tam do mnie krzyczał "laska"?? :)
Trasa była mało urozmaicona. Asfalty i szybkie szutry po drogach publicznych. Jedynie jedno błotko i rzeczka godne wspomnienia. Nuda panie jak na trasę "ekspert". Ale organizacja bardzo fajna, roadbook zrobiony bardzo dobrze. Wolo, sprawdzałeś ile nam to zajęło? |
Cytat:
ale znalazlem filmik |
Panowie ! No niestety... pogoda to jedyna rzecz na którą nie mieliśmy wpływu. Nic na to nie poradzimy że było sucho...))))) !
|
Cytat:
było świetnie :Thumbs_Up: ...a quady to jednak traktory... |
Cytat:
|
Cytat:
Zapis trasy, brakuje ok 15 km z początku, zapomniałem włączyć gpsa. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=fadvgvxzmqjlamob http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1067374 Szybko poszło, średnia prawie 50km/h Ps. Jeszcze fota na dowód, że jednak było odrobinę błota: http://img88.imageshack.us/img88/6958/dsc00032xz.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |