![]()  | 

Kufry alu Pancernik? 

| 

te kufry robi kolega bonjour..  
	dobre są :D  | 

Mam je już od września 2007 - zajebiście pancerne. Polecam. 
	 | 

a ja będę miał takie same za kilka dni z mocowaniami i stelażem od bonjur-a 
	 | 

rozumiem, że przewidziany jest rabat dla forumowiczów? :) 
	Napisałem @ do centrali, ale odp mi pewnie jutro, możecie zdradzić jaka jest cena?  | 

odp.na pytania: 
	1)warto:) 2)cena dobra:)  | 

Polecam kufry, jadą z nami do Afryki i zrezygnowałem z Tjurjatechów Zegi dla nich.... wykonane bardzo solidnie i estetycznie, wszystko jest przemyślane. 
	 | 

dobra.... fajnie, mówcie, żeby się skusić? 
	ale większe czy mniejsze?  | 

Do czwórki stelaże są symetryczne. Mam kufry mniejsze, szerokości 200mm i motocykl ma z nimi szerokość 98cm. 
	 | 

A ile kosztuję te boczne kufry... myślę by zamówić je w kletnie - będziesz tam drogi producencie :)?? 
	 | 

Ja mam 2 x 41 litrów na symetrycznym stelażu. Cena z tego co wiem to około 1100 zł za komplet kufrów do tego 200 zł mocowania i około 400 zł za stelaż. 
	 | 

Przy czym wypada dodać, że (co najmniej z mojego doświadczenia) stelaże te działają równie dobrze jako gmole. Prędzej puści zadupek niż stelaż :). 
	 | 

wszystko fajnie, ale narazie muszę sprzedać moje plastikowe :) 
	 | 

Cytat: 

| 

Ja też jestem ciekawy za ile i jakie te plastiki ??? 
	 | 

ekipa, robi sie chlew tutaj, gadka o kufrach Pancernik a nie plastikach,  
	Kuba, jesli chcesz opchnąc to wrzuc to w "Sprzedam/kupie" a nie tu jesli mozna.  | 

Hmmmmm to może by tak WPROST ... ile za komplecik 3 kufry alu Pancernika do AT RD07 ???? Oczywiście full czyli stelaż itp, itd co tam tylko trzeba ... ???? Patrzyłem na stronę firmową ale G**** można tam doczytać. Jeśli kto łaskaw to zapodajcie cenę na sierpień 2008 :) ... Może być na priv ... 
	 | 

Cytat: 

Polecam  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |