![]() |
Weryfikacja III
Yoł Czarnuchy!
Stowarzyszenie PANDA RACING w składzie Vinc, Łysy, Michałek organizuje w dniach 4,09 - 6,09 WERYFIKACJIE III. Plan gry: 1. przyjazd Piątek od godziny 17 , później grill , beton , basen i jeszcze raz wylewka samopoziomująca 2. Sobota rano : start trasą Mistrzostw Polski Enduro pętla 90 kilometrów z 2 próbami Opole i Gogolin ( ale bez pomiaru czasu). Meta : ośrodek powtórka z wczoraj tylko w wersjii Hard Rejli 3. Niedziela: basen , pakowanie gratów i dzida do domów Wracając do Ośrodka: www.obiektyturystyczne.pl/.../szukane,4715,suchy-bor-osrodek-wypoczynkowy/ Wracając do trasy off: jest przejezdna poza małymi wyjątkami dla każdego enduraka od Afryki po cross, ze wskazaniem na te lżejsze :) Nie ma nic za darmo: płacimy tylko za spanie i jest to 80 zł za 2 noclegii w domkach 8 osobowych. Kasę proszę przelewać na moje konto w tytule przelewu nick i liczba osób. Poniżej koordynaty : Jednak będzie trochę za darmo: błoto, podjazdy , pot , połamane części i potworny kac. Pasza : W ośrodku jest mozliwość wykupienia śniadań obiadów itd. ale to już we własnym zakresie CO WAŻNE??!! Do poniedziałku zbieramy chętnych!!! Dla chętnych! Kaskę przelewamy na konto:Łukasz Więckowski Os. Piastów Śl. 8/15 47-100 Strzelce Op. Iteligo: 50 1020 5558 1111 1408 1730 0034 pozdro |
|
o k...a ... znam tą traskę :) byłem tam ostatnio jak latali na eliminacjach - zresztą się widzieliśmy
może się wyrobię - i dlaczego dopiero teraz i tak krótki termin?!? |
Coś słyszałem o zacięciu budowlanym Sz.P Organizatorów:D. Z uwagi na zaawansowanie treningowe w zakresie owej budowlanki, w jakim aktualnie się znajduję, chętnie o tym porozmawiam w miejscu i czasie przez Was wskazanym. Jazda jest mniej ważna bo tras tam nie macie, umiejętności podobno też i jest to powszechnie wiadome:D:D:D. Dobrze będzie wreszcie Wasze mordy zobaczyć:)
|
kurna...robicie konkurencję 3Żywiołom ze Srebrnej Góry...co tu zrobić, zeby być i tu i tam?..pzdr:D:D:haha2::mur:
|
w tym samym terminie weryfikacja, zlot na węgrzerch i trzy żywioły ;( generalnie u mnie już klama zapadła na 3 zywioły więc na weryfikację raczej nie dojadę a nie powiem, żal dupe ściska
|
Przypominam dzisiaj zamykamy listę !!! . Do tej pory zgłoszeni zostali zawodnicy:
1. Mijamoto (RD04)+ Jola(RD 01) 3. Baba(WR250) 4. Łysy (husqvarna wr 250)+ Ola(Crf 230) 6. Michałek (drz400) + Karolina(KLX250) 8.Vinc (drz 400) + beton;)(wyborowa 40%) 9. Ropuch ( Rd07) cholera nie wiem jak się pomieścimy:D pozdrawiam |
Cytat:
|
Puszek sie zgłasza
|
też bym się pisał, tylko nie wiem czy już nie za późno:confused: ...wiem, poniedziałek był wczoraj... :(
Przelew mam przygotowany... ...i wysłany :) |
Mike (mała super Terenia) i Kuba (rd04) :Thumbs_Up: -święta dwójca, ze świętego miasta.
|
1. Mijamoto (RD04)+ Jola(RD 01)
3. Baba(WR250) 4. Łysy (husqvarna wr 250)+ Ola(Crf 230) 6. Michałek (drz400) + Karolina(KLX250) 8.Vinc (drz 400) + beton;)(wyborowa 40%) 9. Ropuch ( Rd07) 10.Puszek(Rd07) 11.Bartol(Rd07) 13. Mike (Tenere) i Kuba (rd04) wpłaciliśmy zaliczkę na 2 domki 8 osobowe, więc zostały 3 miejsca. Przelewać kasę na Vinca konto i zapraszamy !!!. Jeśli wyjdzie taniej to na miejscu zdefraudujemy pieniądze na jedyny szczytny cel!!! |
Nie wiedziałam że Mijamoto umówił się na imprezkę z Jolą. Ciekawe co na to Kajtek ;).
Już nie mogę się doczekać spotkania z wami :D |
Vinc, tak jak gadalismy, ja jestem na 99% - tak czy inaczej bede w jakiś sposób nawet bez motocykla :)
|
Cytat:
Pewnie się pojawimy lub pojawię ale noc z soboty na niedzielę sobie darujemy (impreza rodzinna). Pzdr. |
Kasa poszła..
|
Cytat:
|
ja już zacieram rączki, czekałam na taką imprezę całe lato :D:D:D:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: będzie 3xD jak nigdy, i to chyba nie tylko Dzida :haha2: " jak się bawicie - D.... D..... D..... " ;)
|
Cytat:
Pewnie miejsc już nie ma ale chętnie się piszę i mogę spać w namiocie... Czy jest taka możliwość koło domków? RafWro |
Sprawa wygląda tak, do poniedziałku 31.08 musimy dać ostatecznie odpowiedź czy znajdzie się 6-8 chętnych na wynajęcie kolejnego domku. Na chwilę obecną zamykamy dwa domki w składzie:
1. Mijamoto (RD04)+ Jola(RD 01) 3. Baba(WR250) 4. Łysy (husqvarna wr 250)+ Ola(Crf 230) 6. Michałek (drz400) + Karolina(KLX250) 8.Vinc (drz 400) + beton;)(wyborowa 40%) 9. Ropuch ( Rd07) 10.Puszek(Rd07) 11.Bartol(Rd07) 13. Mike (Tenere) i Kuba (rd04) 15. Ramires ( RD03RR) 16. RAFWRO (RD07) |
dobrej zabawy ekypa. Łysy dzięki za pamięć i sory że nie odpisałem ale co ja miałem odpisać niby
|
Jak to co miałeś napisac?! ....że przyjezdzasz:) Ale nie martw sie,co sie odwlecze...:D
|
Wracajac do tematu.
Panowie i panie Trasa przejezdna:mur:, odcinki na probach niezbyt szybkie za to techniczne:D Zalecenia: -kostki -przewiewne ciuchy i najważniejsze -brak jakichkolwiek zahamowań:rules::rules::rules::rules::rules: Do zobaczyska:hehehe: |
Cytat:
|
W końcu jest to WERYFIKACJA:D
Śmiało przybwaj :at:,powinieneś dać rade:hehehe: |
było zresztą sami wiecie jak było ja niestety musiałem wracać szybciej
ale mówiąc szczerze pojechałbym raz jeszcze :) Lysy dzięki za pomoc przy sprzegle a reszcie chłopaków dziękuje za pomoc przy wyławianiu trola bagiennego :D |
|
było zajebiście, dxzięki wszystkim za wszyxstko:Thumbs_Up::D:D:D
|
ropucha ty latasz :)
|
..no nie ma śmiacia :) kask się lekko obił ale głowa cała na szczęście hehe
dzięki wszystkim za ona i offa - było naprawdę wesoło :) super, że Wam się chciało :) pozdro i dozo Ps wszystko mnie dziś boli, ledwo się ruszam - cały dzień w terenie od ręki to duże wyzwanie z takim klockiem !!!! Kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/Ropuch1978/WeryfikacjaIII# |
cudowny weekend.
bardzo serdecznie dziękuje państwu http://picasaweb.google.pl/misiakAT/WeryfikacjaIII# |
Cytat:
|
Puszek dawaj ten materiał z bagna :)
|
1 Załącznik(ów)
Filmiki sa..Na zachete jedno zdjecie z błotka...
I kilka ze smutnego zdarzenia 200 metrów od domku... Puszka zajechała droge... :-(( Nic mi nie jest przeleciałem ponad dachem z małym ladowaniem na szybie.. Całkiem jak Ropuch :-))) |
1 Załącznik(ów)
Jeszcze jedno
|
3 Załącznik(ów)
Zeby nie było ze nie mam jaj..:-))
|
ała.... dobrze ze wy cali
|
Puszek jesteś Hardcorem! :)
|
Patrząc na zdjęcia to przywaliłeś zdrowo. Mam nadzieję że zbyt dużych obrażeń nie odnieśliście.
A co do imprezy to oczywiście było super. Boli mnie brzuszek od śmiechu i wszystkie mięśnie od jazdy na moto. Nigdy nie zrobiłam tylu km po takim terenie w jeden dzień :Thumbs_Up:. Wielkie dzięki. |
puszek, ja pier....e, dobrze że nie bylem ostatnim co Cie zywego widział... skasowales motor... Ewka nie brała w tym udziału mam nadzieję...
|
Cytat:
|
No Puszku zdrowo zajeb.... najważniejsze, że nic Wam się nie stało....
A teraz zbieraj papierki na zwiększenie wartości motocykla, najlepiej faktury za wszelkie dodatki jakie masz w moto, pamiętaj, że nie opłaca się robić szkody całkowitej.... |
Sam siedziałem na moto.. 200 metrów od domu. Tez bede chciał naprawiac... Juz szukam zawieszenia od KTM 950/990 z kołem... :-)) Byleby rama była prosta... Noo troche mnie dupa boli...
|
Cytat:
A co do zawiasów - to Dandy i Ramires ma włożony zawias od jakiegoś modelu Husky |
Ile chcesz wydać za zawias? :)
U mnie pomimo tego, że zawias mam jak ta lala, to czeka mnie jeszcze troche modyfikacji. Gdybym miał od TE wersje to na dzień dobry sprężyny wymieniam, ale że mam od TC wersji (full dzik cross ja pierdziu) to może uda mi się jeszcze inny manewr wykonać aby sprężyn nie zmieniać. Normalna cena za używkę od LC8 z kołem i dwoma tarczami to 3500-4500zł ... dużo, ale warto. Nie mniej można się pobawić z czymś innym za dobry tysiak mniej i mieć to samo. Warunkiem jest dostępność na rynku wtórnym elementów niezbędnych do tego. |
Cytat:
http://cgi.ebay.pl/KTM-LC8-950-Upsid...d=p3286.c0.m14 |
Gdybyś jednak obrał inną taktykę to ja silnika szukam ;).
|
ja mam sztyce do KTM gotowe juz do wsadzenia do AT :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Najpierw sprawdze czy rama prosta
bo poszło dołem i z tym moze byc róznie poza tym bede chciał kupic od razu cały komplet z zaciskami kołem wsio:at::at::at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |