![]() |
festiwal 3żywioły, 04-06.09.2009 Srebrna Góra
Podróże, podróże czyli to do czego nas wszystkich ciągnie!!
Panowie proponuje większą ekipą wbić, impreza odbywa sie wieczorkiem w piątek i sobotę więc można wbić po południu w piątek, w sobotę pokręcić się po okolicy a wieczorem znów bawić się w dobrym towarzystwie:) jak dla mnie nocleg w namiocie może być:) http://podroze.onet.pl/3zywioly/2009...oimprezie.html |
mocno mnie to zainteresowało....szykuje sie super impreza :)...ciekawe, czy ktoś z W-wki chętny byłby ?- eno, Krawaciarze ...:):):D:D:D
|
Pewnie będę, ale nie obiecuję.
|
No może być ciekawie. Jak sie wyrehabilituję to wpadnę :)
|
Cytat:
|
Bardzo chętnie się wybiorę. Blisko a sama twierdza wrażenie robi.
Jarek, jak widać krawatura Cię olała. Przyjedź dzień wcześniej, przekimamy się :haha2: i pojedziemy |
tylko nie olała, tylko nie olała !
wyrocznia wraca za 30 minut i trza sprawę przedyskutować chęci są :) |
Opis imprezy bardzo interesujący. Będę wyjeżdżał z dziewczyną i kolegą ok. 17:00 w piątek z Poznania. Może ktoś będzie jechać z tych okolic ?
|
Cytat:
|
jakbyśmy wstępnie ustalili ile by nas mniej więcej było zadzwonię zapytać się czy motocykle obok namiotów będą mogły stać, jakiś obóz zorganizować.. No chyba że chcecie na kwatery?? namioty lepsze można najebkę zrobić i nigdzie nie trzeba po niej jechać.. Ja chętnie bym wcześniej trochę w piątek już tam był..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:chleje: jademy
|
Cytat:
ok, Roberto- tak bliżej terminu odezwę się do Ciebie / w celu omówienia konkret terminu/ :0 pzdr:D:D:D |
Cytat:
|
:)to już prawie jak zlot ,przed bramą jest spory parking można tam moto zostawić i bydła nie robić ,albo to fosy ciepnąć co za różnica.:haha2:
:at: Randal obecny ! :chleje: |
jak nie wyjdzie inny wyjazd - też obecny :)
|
Ktoś z Pomorza się wybiera?
|
Z pomorza to nie wiem ,ale z Pszczyny jedna Afryka przyjedzie.
|
wstępnie się piszę, w koncu blisko mam;)
|
my jedziemy na 95% no musiała by być mega ulewa 24/7 żebyśmy nie dotarli więc trzymać nam tam miejsce na namiot :)
startujemy jednakowoż bladym świtem w sobotę, w piątek nie ma sensu, bo najwcześniej z fabryki mnie wypuszczą 17:30 nie jadę sam więc wariactw nie będę uskuteczniał. Do zobaczenia na miejscu ! |
E tam może padać będę miał litr cytrynówki
|
plany wyszły więc nie będzie mnie ...
|
No ja już wiem, że jadę. Wybieram się w piątek o dowolnej godzinie. Witek musimy się jakoś zgrać. Namiot oczywiście.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepi, możemy wystartować ok. 17? Może chwilę później? Jeszcze muszę z Żoną ponegocjować ;) Mam nadzieję, że nie będę Cię mocno opóźniał ;)
pozdr, laska |
Możemy. Ale prawda jest taka, że jeszcze nie robiłem testów na moto i nie wiem czy dam radę. A jak nie będę jechał sam to wogóle tylko puszka zostaje. Dogadamy się w tygodniu, OK?
|
Spoko. Dogadamy się, ja jeszcze nie mam pewności czy pojadę.
|
ja kończę tyrkę o 14-tej, więc walę wcześnie prosto w wrocka...
|
Panowie, ktoś z was gdzieś dzwonił, rezerwował, zapisywał się itd.?
Czy skoro pod namiot to na żywioł bez zapowiedzi? Miłego dnia. |
Na żywca, miejsca pod namiot nie trzeba rezerwować ;) Jak poleciał mi tylko aku wczoraj w nocy i zdążę ściągnąć to lecę na moto. Możemy wystartować ok. 16.
pozdr, laska |
1 Załącznik(ów)
Dzwoniłem do twierdzy
karnet na imprezę - 25 zł pole namiotowe - 7 zl rozbicie namiotu - 0 zł wjazd motocyklem - 0 zł Organizator poleca rozbicie się w Forcie na Wysokiej Skale ze względu na łatwiejszą kontrolę nad motocyklami. Drugie pole namiotowe zaraz za dużym namiotem wystawowym (sceną). Tutaj więcej fot jak to wygląda http://www.fototrip.pl/zdjecie,3400.html Rezerwacji nie robią , obowiązuje zasada : kto pierwszy.... Aleee...miejsca nie zabraknie - tak twirdzi gospodarz , jeśli komuś nie przeszkadza to i owo to proszę się nie obawiać. Tel. do twierdzy 074 / 818 00 99 pytać o P.Sławka |
Kurcze chyba się skusze. Tyle, że dopiero w sobotę, więc trzymajcie miejscówkę.
|
Cytat:
http://podroze.onet.pl/3zywioly/2009_oimprezie.html |
Cytat:
|
po prostu chcial sie na libacje w Krakowie złapać.
|
Cytat:
odwołuje 25 zł :D a to dobry link http://podroze.onet.pl/3zywioly/2009...oimprezie.html Cytat:
Cytat:
|
Powiedz, ze przyjezdzasz to sie zrobi.
|
Cytat:
pozdr, laska |
Mam zamiar wyjechać z chałupy ok. 14. Kto będzie w tych godzinach w we Wrocku lub jego okolicach? Można by się Wrocławiaki na Bielanach zebrać
|
ja nie wiem czy się jeszcze wcześniej niż o 14 nie wybiorę, dzisiaj może coś ustalę z lokalesami w Oleńce. Proponuje dojechać do srebrnej od strony dzierżoniowa prowadzi tam fajna kręta droga przez las.
Zakładacie kostki czy na szosowych jedziem?:cool: napisze wieczorem co w Oleńce ustalimy.. |
Cytat:
|
No ja pewnie dopiero gdzieś o siedemnastej dam radę wyruszyć z Poznania. Są chętni?
|
Hej, robie mocne przymiarki, ale jeszcze nie wiem, czy uda mi się choć z 1 nocleg zaliczyć w Waszym miłym towarzystwie. W sobotę pewnie będę mógł swobodnie pośmigać i chętnie się podłączę - napiszcie jakie są plany (na ostre off-y się nie pisze, bo mam mały problem z moto...:().
pozdrawiam - Tomek |
Cytat:
tylko jak zawsze zorganizuj wszystko nocleg, żarcie, kasę i panny, koniak będe miał z sobą jak zawsze :) |
Podjąłem decyzję, że jadę puszką. Wyjazd o 17 spod Poznania. Ręka niestety jeszcze nie robi.
Do wypicia wieczorem :drif: |
ja będę w sobotę, akurat jak się będziecie budzić ;) prosze mnie tam trzymać jakieś miejsce na wymiot
|
1 Załącznik(ów)
..maszyny uczestników imprezy (w luźnym rozumieniu ;)) na szczycie twierdzy w przypadkowym przebłysku słońca...
pozdrawiam - Tomek |
noooo, ładny zlot zescie tam sobie urządzili. Jak było? Ktroe miejsca warte odwiedzenia? Jakies nowe inspiracje
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |