![]() |
CRF1100 - Service Manual OEM En
yo!
ssać! a ja zabieram sie za rozgryzanie schematu elektrycznego :Thumbs_Up: https://megawrzuta.pl/download/ac3e5...ce231a194.html |
Zajebiście, super już zassane.
Dzięki :zdrufko: |
Dzięki
|
Mistrz :bow:
Dziękować! |
Senkju.
|
Qrde, u mnie nie idzie, This site canât be reachedmegawrzuta.pl refused to connect.;(
|
Cytat:
p.s. poszedl PRIV |
pobrałem dzięki :)
|
motocykl ma wbudowaną antenę GPS ? str. 86
i dalej str. 157 czytamy "Ensure the model-specific engine oil filter is used. Filters with a similar physical appearance may have different flow characteristics. The use of such filters could cause severe engine damage. " ot taka ciekawostka o filtrach dla DCT zastosujesz niewłaściwy... to może doprowadzić do zniszczenia silnika |
Antena jest na schemacie. Co do filtrow to chyba oczywiste. Nie zawsze prawie to samo dziala tak samo...
|
Zassane. Dzięki sznszyllu!
|
Cytat:
taki zapis pierwszy raz widzę, prawdopodobnie były jakieś problemy skoro filtr jest ten sam co w CRF1000 a w maualu dodano zapis: filtr jest specyficzny dla danego modelu i zastosowanie filtra, który ma inne parametry przepływu może doprowadzić do zniszczenia silnika. |
Mam ta sama serwisówke od lata, plik waży dokładnie to samo co do kilobajta. Zapłaciłem za nią na stronie która sprzedaje takie pdfy.
Pisze o tym dlatego, że była tam wyraźna adnotacja że ta wersja jest na rynek amerykański (europejskiej nie było dostępnej), a na tamten rynek trzeba czasami informować też o rzeczach oczywistych, jak to że gorąca kawa może Cie poparzyć itd. Tak więc takie info o filtrze jest zupełnie w normie. |
Cytat:
to jest instrukcja serwisowa a nie manual użytkownika ta pierwsza ma trafić do wyspecjalizowanego serwisu bo pomijając ten filtr zawiera dużo bardziej skomplikowanych procedur niż sama wymiana filtra oleju... generalnie bardzo dziwny zapis.... raczej szedłbym w kierunku kupujcie tylko OEM HONDA |
Książkowa wersja service manual'a do CRF1100 (gdyby ktoś jednak preferował papier nad PDF) jest osiągalna w Rugged Roads:
https://ruggedroads.co.uk/epages/00c...oducts/62MKS02 |
Mistrzostwo Dziękuję Bardzo
|
Senkjuuuu!!!
|
Również dzięki!
|
to pobranie jest aktualne jeszcze ? bo coś:mur: nie mogę ...
|
Cytat:
|
Nie mogę pobrać z wrzuconego linku, byłby ktoś tak uprzejmy wstawić nowy :)
|
czy ktos wie czy sa spore zmiany w serwisowce na na rok 2024?
|
W rurze że nie
:) |
Cytat:
Plastiki montaż jest inny. Grzane manetki mała zmiana.... Być może mechanicznie można korzystać z dostępnego manualna.... Niemniej jednak szukam dla modeli >2024 ale nigdzie nie ma.... Wysłane z mojego 2311DRK48G przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |