![]() |
Ukradli mi kanape, czyli Majtas pochwal się kolegom...
...co narozrabiałeś tym razem :)
|
Wyciągam popcorn bo zapowiada się ciekawie :D
|
:lukacz::lukacz::lukacz:
|
a dlaczego nie mieć 12 motocykli w garażu jak można?!
podpowiedz nr 1: jest to najlzejszy motocykl w stajni Matiasa. roznica pomiedzy nim a najcieższym w kolekcji to ponad... 200kg :) mowa o masach suchych obu pojazdow... podpowiedz nr 2: przyjechalo w skodzie kombi :) |
:lukacz::lukacz::lukacz:
Motorynka? :D |
bez kanapy, trial?
|
Pan Śledzik chyba się wylogował "na chwilę" jakieś dwa dni temu.
Musi kolega kolnąć do niego i może odpowie w temacie. |
Cytat:
no nic - niech sie Matias tłumaczy dlaczego sie spoznil z zakupem tego dzika o 30 lat :haha2: p.s. sie wylogowal - co Wy tu dziewczyny ostatnio jakies takie swarliwe na forum. co chwile jakas 'sarmacka ruchawka'...:dizzy: |
Czekam na dalsze wieści! :)
|
Cytat:
|
A ja już wszystko wiem bo do mnie dzwonił, ale nic wam nie powiem .
|
Beta rev 250? :)
|
Coś w innym wątku pisał o leciutkiej Hondzie... Montesa ?
A może i coś starszego - Bultaco Sherpa, czy jakiś (młodszy) Fantic ? Ale jak on chce te długie trasy bez tankowania robić ? :dizzy: Zżera mnie ciekawość... |
1 Załącznik(ów)
no dobra. wypucuje sie jak Śledzik wybral wewnetrzna emigracje na jakis czas. Beta 250 REV. 69kg suche. udalo sie znalezc sztuke z rejestracja co bylo warunkiem koniecznym. stala w Rzeszowie wiec obczailem i Matias odwiedzil wczoraj wieczorem Popapracie. juz jest caly i zdrowy w domu i po pierwszych jazdach :)
|
Triale, triale... patrzę co tam u austriaków można kupić i chyba sam za chwilę dołącze do grona trialowców :D
Przesiadka z Afryki na XR była mega bo waga spadła o połowę. A teraz przechodząc na taki rower znowu waga spada o połowę. Kosmos. Po weekendzie jadę do kolegi sprawdzić temat, bo ma Montese w garażu :) Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
Wybaczcie, trochę żarcik będzie...
"I tak wszyscy skończymy na..." trialówkach :) Tylko jak zlot zrobić ? :dizzy: Poważniej - tam się wszystko robi "trochę" inaczej (patrz odległość lewego podnóżka od dźwigni zmiany begów - "normalnie" się nie da :vis: ) Dla wyjaśnienia - sam nigdy nawet nie przysiadłem się, nie mówiąc o jeździe. Sporo natomiast czytam, oglądam, czy też (raz) robiłem za przeszkodę do pokonania na pokazach... Jak już się nauczycie skakać z płaskiego na ponad 1 metr w poziomie, to daję się przeskoczyć (tylko i wyłącznie na wysokości goleni i z ochraniaczami). Miłej zabawy, sam bym chciał popróbować, no warunków niet :( |
Cytat:
|
No z triala do roweru to już blisko bardzo :)
Matjasku jak ty mnie zaimponiłeś teraz :Thumbs_Up: goldas oldskulowy i trial to jest duet. I nc pośrodku pytający co ja tu robię :) |
O DR350 zapomniałeś :P
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
1 Załącznik(ów)
Klub czarnuchów na maleństwach rośnie w siłę
😀 Trzeba się będzie spotkać.... |
Matjas jak mi się łapa zacznie zginać i prostować jak trzeba to wbijam na testy. Też mnie korci trial tylko brak mi podwórka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Do kufra w goldasie wchodzi? To by była bomba!
|
Na którymś wjeździe na Równice,miałem okazję pojeździć na takim czymś
Właściciel się darł za mną : "NIE SIADAJ NA BŁOTNIKIU ! " :haha2::haha2::haha2: |
Cytat:
|
No to na zachętę takie ćwiczenia na początek :drif:
|
Nie bywam bo dbam o nerw ale mamy już jakieś 6mth i zaczynamy się coraz mniej bać wzajemnie.
A złośliwych pozdrawiam palcem. Gl cudownie się sprawia jesienią. Jest jak u Pana za piecem. Fantastycznie. Wczoraj zrobiłem 300 i było w pyte. Jeszcze spotkałem na Orlenie jakiegoś chuja na r1200r zmarzniętego W 3 dupy co nawet nie skumał ze można pogadać na stacji. Mam nadzieje ciulu z rejestracja SC ze już ci jaja odtajały. Pewnie zanim spłacisz to cacko to powinno to nastąpić. Pozdrawiam M |
Dobra dobra. Odpaliłeś w końcu czy dalej ćwiczysz?
|
2 Załącznik(ów)
Tak sobie myślę, czy młodemu nie zamienić simka (bo i tak stoi) na taką zabawkę. Młody tęskni po sprzedaży skutera. Trial byłby przedłużeniem rowerowych figli, jakie wyczyniał...
Matjas pisz, bo mądrze opisujesz te rzeczy. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Btw Trud Bliogier to mój kumpel :) Artek jak możesz to mu kup. 125 wystarczy w pełni. Fajna 125 stoi teraz w Gdańsku. Szukam dla swojego młodego również jak trochę się odkuje. Trialowka jest dla mnie przepustka do sezonu cały rok. Tego jeszcze nigdy nie było jak również tego ze jeżdżę teraz codziennie... |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |