![]() |
Podlasie i Mazury - WiR na długich i krętych jeziorach rynnowych 2020 by Śluza FILM
Było tak... jak mówi narrator na początku. Niby Krystyna Czubówna, ale to już nie to.
Już tyle razy jeździliśmy z Podlasia na Mazury, za każdym razem nowymi szlakami, zapomnianymi drogami, bezdrożami.. Tym razem prawie 700 km, a licząc wcześniejsze wyjazdy, są to już tysiące kilometrów tras przejechanych przez nas po tych regionach. Góry są piękne, ale Podlasie i Mazury w maju zapierają dech w piersiach. Zresztą zawsze zapierają. Nie niszczyliśmy upraw, dokarmialiśmy leśne zwierzęta, nie śmieciliśmy, piliśmy tylko do kolacji, kolację jedliśmy do śniadania, nogi mieliśmy suche, byliśmy ciepło ubrani, wróciliśmy zdrowi i bardzo szczęśliwi. Wydaliśmy fortunę w lokalnych sklepikach. Wprawdzie braliśmy na zeszyt, ale kwoty robią wrażenie. Traków nie mamy, nic się nie zepsuło. Film płynie wraz z muzyką, spójna całość nawet hipnotyzuje i szybko mija te 10 minut. Warto obejrzeć do końca, bo na końcu można zobaczyć księżyc. Nie wyszło by tak fajnie, gdyby nieoceniona pomoc Redrobo Zapraszam |
Brawo Pan Śluza i spółka.
Od razu weekend będzie piękniejszy :-). Ps. Spadłem kiedyś z tej kładki (padał wtedy śnieg i było +1C) i mi rybki w kasku pływały. |
Film z cyklu zaginione cywilizacje- Podlascy Borygeni
|
Bardzo fajna produkcja !
|
extra:)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale filmik i okoliczności przyrody piekne. |
Super :)
|
ładnie wyszło. :Thumbs_Up:
|
Extra. Daj Śluza proszę dla mnie namiary na rzepaki :-). Dojazd z Ostrowi już sobie umodzę :-).
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Bardzo fajnie! Jednak trzeba używać więcej drona bo robi robotę
|
Do śniadania piękny film!
Dzięki za super początek dnia! M |
"Let there be light: and there was light. And God saw the light, and it was good;"
good! BTW - ktoś wie skąd ten cytat? I dlaczego taki zniekształcony głos? ;) |
Super
|
Brawo!!!
|
Cytat:
|
Bardzo się mi podobało.
Jeszcze kilka razy obejrzę i dojadę na te mazury. |
Fajowo! :Thumbs_Up: I film pierwsza klasa! Dzięki za podzielenie się Waszymi przeżyciami :at:
|
Pięknie , jak ja Wam zazdroszczę :)
|
Cytat:
I to własnie nagranie tej transmisji. https://pl.qwe.wiki/wiki/Apollo_8 Taki smaczek, który Oldfield wplótł do utworu :) |
Zazdraszczam. Karne się w tamte rejony w lecie.
Pozdro |
płakałem ze wzruszenia :)
Śluza napisz mi proszę na priv gdzie ten ośrodek, może kolejna wyprawa będzie właśnie tam. |
Super, weź podaj chociażby w przybliżeniu gdzie to :)
|
Brawo WY!
Pzdr Qter |
Cytat:
Dziękuję Wam za mile słowa uznania. |
:Thumbs_Up:Świetny filmik :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Film zacny Panie, popijam zdrowa podlaska zywnocia |
Świetny film ! Jak każdy Śluzy 👍 a wycieczka również mega! Pozdrawiam Podlasie 😁
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Zacna Ekipa :)
|
Zajefajny film i wyjazd, gratuluję i zazdroszczę.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
Świetny film. Zacna ekipa :-). Takich chwil i wspomnień nikt i nic nie wyłupie.
|
Panie, profesjonalizm pełną gębą i kręcone z samolotu nawet było.
|
Śliczne akalice :Thumbs_Up:
Eeech..., brakuje mi takiego przemieszczania się pomiędzy wioseczkami, ale chyba najbardziej to takiego zwykłego rozpalenia ognicha i zrobienia kiełbachy na wyciosanym kiju, kupionej w małym wioskowym sklepie :) |
Bardzo przyjemne oglądanie.
Sugestia z mojej strony aby dodać w trakcie filmu jakąś narrację oprócz samej muzyki. Taką nie narzucającą. Jak Krystyna Czubowna 😎. Tylko nie z syntezatora mowy jak na początku 😂 Super były te wstawki na koniec. 💪🏽 |
Cytat:
:at: |
2 Załącznik(ów)
Jako miłośnik Mazur kłaniam się nisko:bow: - super!
Nawet przez chwile myślałem, że było to samo miejsce?:) Gdziekolwiek byśmy nie byli zostawmy po sobie porządek! Nie rozjeżdżać łąk, nie ryć w ziemi dołów i nie drzeć ryja. Wtedy takie wycieczki ogląda się z przyjemnością.:Thumbs_Up: |
Lux, a ta góra piachu na 5:20 to gdzie jest podalibyście namiar?
Dzięki Wysłane z Nokii 3310 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |