Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Biesowisko '19 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35813)

redrobo 16.09.2019 18:06

Biesowisko '19

1 Załącznik(ów)
Przypomina sie poprzez obwieszczenie, wszystkim dziwnym ludziom o tegorocznym odcinku specjalnym poswieconym w calosci czarnej dupie. Data nie ulega zmianie, wiec jest taka sama jak zawsze. El komendante moze wiecej napisze, ja tu tylko sprzatam.

jagna 16.09.2019 19:28

Wysłana z Angoli 9 lipca, ciekawe, kiedy doszła ;)
Patrząc na ich plany marokańskie, to akurat zajadą na Rybne na Biesy!

mareksz007 06.10.2019 16:14

Ta, zapraszam, ciekawe ile ludzi się mieści w pokoju singli?
Właśnie wróciłem od Krysi, jak tam może być cicho.

CzarnyEZG 11.10.2019 12:32

Chciałem się kiedyś do Policji zapisać, ale mnie nie chcieli, to może do Straży Granicznej by dało radę?

Można przyjechać, bez znajomości, z żoną i przyczepką jednoosiową bez plandeki?

<mario> 11.10.2019 13:58

Brawo, brawo...

.... za odwagę :D

redrobo 11.10.2019 14:58

Cytat:

Napisał CzarnyEZG (Post 654679)
Chciałem się kiedyś do Policji zapisać, ale mnie nie chcieli, to może do Straży Granicznej by dało radę?

Można przyjechać, bez znajomości, z żoną i przyczepką jednoosiową bez plandeki?

Masz moje poparcie w komisji.

CzarnyEZG 11.10.2019 15:13

Redrobo - dzięki za poparcie :)

Mario - z żoną jest zasada jak z dzikiem - kto sam napadnie ten się sam będzie musiał bronić :D (chyba, że ci o tą przyczepkę chodziło)

redrobo 11.10.2019 15:47

Cytat:

Napisał CzarnyEZG (Post 654709)
Redrobo - dzięki za poparcie :)

Mario - z żoną jest zasada jak z dzikiem - kto sam napadnie ten się sam będzie musiał bronić :D (chyba, że ci o tą przyczepkę chodziło)

Chodzilo raczej o watpliwosc, czy jestes gotowy pokazac jej ten swiat... i czy ona jest gotowa. Co sie zobaczy to sie nie odzobaczy.... Ludzie spia, pija i jedza ze soba, wszystko sie miesza.

CzarnyEZG 11.10.2019 17:43

Była w paru Białych to zobaczyła conieco :)

A na miejscu kobiety z ludźmi są trzymane (śpią, jedzą itd) czy są jakieś wydzielone tereny dla nich?

tadzik 12.10.2019 10:52

Murwa kać!
Tak czytam ten wątek i czytam...
I już wiem, że chcę tam przyjechać! Czy mogę? Jakie mam poczynić kroki, aby się zakwalifikować i uzyskać ligitymacje wstępu?

redrobo 16.10.2019 10:36

Cytat:

Napisał El Komendante (Post 655159)
Najsurowsza
wysluchanie Niesamowitych Przygod DoCENTa El`a Stukniętego Na Początku.
tego jeszcze nikt nie przezyl

O matulo przepanno jasna. To jest straszne, to mnie dopiero ruszylo tak na serio. Bo te wczesniejsze, to sie nie balem wcale, bo nie pije alkocholu i mam sporo kasy nadrukowane w roznych walutach. A tak to.. trzeba przyznac, ze w zasadzie z trudem wytrzymuje by sie popuscic w majty ze strachu oraz obawy.
Wszystko tylko nie TO!

CzarnyEZG 16.10.2019 11:25

Melduję, że mam pytanie natury organizacyjnej.

W emailu dostałem info że w ramach alekskjuzmi będą śniadania i że niewykorzystane zostaną zwrócone.

A co jak wykorzystane zostaną zwrócone?

golab 12.11.2019 16:57

Zdjęcie w punkt.
Dodam jedynie iż grupa Podlaska spożyła zaginione 10l w drodze de facto wnosząc je na spotkanie w sobie :)

mareksz007 12.11.2019 20:48

Nie zajumają , ale wiedzą jak przemycić

biker 06.02.2020 09:16

Kozie mleko

Choć podobno ich w Bieszczadach nie brakuje, ale z Podlasia solidny zapas Mleka trza zabrać, aby poranna Kawa miała pełny aromat :-)
a , że wiosna już nadejszła i można kopytne wypuszczać na trawę więc myśle, że tylko dojazd przez wiosenne roztopy będzie utrudniony ;-)

Cytat:

Napisał El Komendante (Post 667626)
Ogłoszenie

Pion wydziału Turystyki Nieodpowiedzialnej, Katedra Patologii Społecznych przy Uniwersytecie Ludowym Oddział Terenowy, Lupusa 50 w Bieszczadach zaprasza na wykład doCenta El`a pt.: Rycie beretów przez czapkawirus.

Wykład będzie podsumowaniem 13-letniej aktywności wirusa rozprzestrzeniającego się w PL od 2007-ego roku oraz publiczną obroną dysertacji i zamknięciem przewodu doktorskiego doCenta El`a.

Zamknąć przewód doCenta nie jest łatwo. Kończy się on otworem gębowym, przy którym aktywność czapkawirusa jest czystym objawem śmierci klinicznej.
W trakcie zamykania przewodu uczestnicy będą mieli okazję posłuchać/odsłuchać szeregu wywiadów z osobnikami płci wielu, zarażonymi czapkawirusem.

Przy okazji doCent El po raz kolejny zaprezentuje niedowiarkom swój epokowy wynalazek - magnes na szkło.

Termin: wiosna 2020.

W trakcie wykładu obowiązywał będzie SUROWY ZAKAZ SPOŻYWANIA ALKOHOLU POD JAKĄKOLWIEK POSTACIĄ

biker 07.02.2020 08:12

Stolarz z Brzęchosławic ...

Taki mebel Panie , wykonywany po północy bez użycia zdobyczy cywilizacyji - elektryczności ( coby sąsiadów nie budzić ) winien być odpowiednio ulokowany w DESI'e a nie zutylizowany ...
NIE GODZI się tak kajać twórczośći ( tym bardziej że porozumienie językowe na linii pn-ws ws. pd-zachód wcale nie było łatwe ) ale przyjemne i pożyteczne ...
PEESIK . Wściekła krowę weźmiemy na postronku ze sobą

Cytat:

Napisał El Komendante (Post 667716)
Ogloszenie

mleko od wscieklych krow z podlasia zakazane .
Innowacja to sprzedaz biletow na sam odczyt bo docent tani nie jest.
najtaniej pojda miejscowki na tarasie, najdrozej kuchnia ..
To sie nazywa zdaniem docenta dyskontowaniem popularnosci.

licytowany bedzie luksusowy zestaw mebli lazienkowych niemieckiego projektu wykonanego przez podlaską wytwortnie pazdzierza : biker and WyCompany
w zasadzie jego utylizacja.

Posterunek graniczny w Rybnem
podpis nieczytelny

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04.