![]() |
Africa niska jak deskorolka
Szanowni
Moja, niedawno zakupiona RD07 jest po prostu jakaś taka nie za wysoka. Szukałem po świecie psich kości, czytałem o dorabianiu dłuższych uchwytów do tylnego amora... Wszystko fajnie, ale gdzie mogę dostać jakieś rozwiązanie od ręki? Czy ktoś z Was może dysponuje gotowym rozwiązaniem-chętnie zakupię. Dzięki |
Dzień dobry, jestem Moryc itd itp w powitalni, a później pytania na forum
|
Cytat:
|
Umowne zasady są takie a nie inne. Wypadało by odwiedzić powitalnie i "."
|
Cytat:
Zwyczajem na FAT jest przywitanie się pierwszym postem. |
Cytat:
|
Ciężko dyskutować z tym ze zacząłeś od tylnej strony.
Masz już trzy posty wiec uczyń z tego potencjału użytek. Pax. M Pies. Zdemontuj swoje kości i je zmierz wtedy można coś wyrokować. |
Oho, ohooo, sie zaczyna :D
|
Cytat:
|
Kolego , może napisz ile masz wzrostu? Druga sprawa, to czy zawieszenie w twojej afryce nie jest już zużyte i przez to niżej stoi. Trzecia to jak wiadomo, żeby podnieść moto można zastosować dłuższe korki wkręcane w lagi i przedłużkę tylnego amora, albo jakieś akcesoryjne zawieszenie np WP z kateema.
|
Cytat:
Cytat:
|
Kiwaczke masz fabryke. A sprężyna na amorze skręcona na maxa?
|
A zdjęcie jakieś masz motocykla?
Spotkałem kiedyś taką jamnikowatą AT... wydech miała nisko ... dziwna była. |
Cytat:
|
Ktoś włazi na czyjś teren i nie wita sie i mu każą to zrobić. Toż to konserwatyzm, mowa nienawisci, brak tolerancji i nie bałbym się użyć magicznego słowa f.....yzm. Jak to tak można od kogoś wymagać przywitania się? A gdzie tolerancja dla jego wolnej woli? Forumie i użytkownicy wstyd!!! Gdzie jest admin????
Nawet jakby nasrał na wycieraczkę i poprosił o papier to trzeba mu go dac, bo nie znasz jego historii i dzieciństwa i nie możecie tego oceniac !!!! Morycu szanowny, w imieniu kolegów którzy Cię tak homofobiczne potraktowali , przepraszam i sypie głowę tęczowym popiołem jednocześnie puszczając fiołkowego cichego bąka .... |
Jak rozkminiałem regenerację mojego zawieszenia, to uzyskałem potwierdzoną informację, że w 07 (i dalej) po pewnym czasie lubiły siadać sprężyny tylnego zawieszenia.
Może to jest przyczyną, że Twoja nisko stoi? Jeżeli nie wiesz czy amor był niedawno robiony, to wyślij całość do PKSa, on pomierzy napięcie sprężyny i zrobi regenerację amora (a jak będzie trzeba to sprężynę wymieni) Zanim zaczniesz podnosić moto, najpierw warto doprowadzić zawias do seryjnej wysokości i wtedy pomyśleć czy potrza wyże. |
Cytat:
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Kolego Moryc,
To że byłem w powitali to nie regulamin ale zwykła przyzwoitosc ludzką. Po prostu rażą mnie ludzie którzy nie znają słowa dziękuję, proszę , witam, dzień dobry itd. Mogłeś od razu w pierwszym poście napisać : nie chce z wami mieć nic wspólnego tylko gadajcie dlaczego Afra jest taka niska. Szybko, bo mi się przecież należy kmioty.... Skąd wiesz że pracuje w korpo??? Załącznik 90093 |
Fazik, jeżeli to Twoje biurko w korpo, to masz na nim najbardziej zajebistą ostrzałkę do ołówków jaką widziałem.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No paczpan, nie znasz mnie i gratulujesz. Kiedyś pracowałem przy projektowaniu mostow i na uniwerku i przez takich ludzi nie mówiących dziendobry, podpierdalajacych jak w przedszkolu, mających w dupie wszystko i wszystkich, fałszywych, wymagających bo im się należy, bo są tacy ociekający zajebistiscia, dobrowolnie poszedłem na harvestera. Cisza, spokój, lesniczy przyjeżdża na fajrant z pifkiem czasami, żadnych pedałów, szef mądrzejszy niż cała kadra profesorska. Dlatego mam taką alergie na ludzi postępujących jak Ty.
No tak, Nieprawda jest że moja przyzwoitość przywitała się tu żzewszystkimi. To był leguramin. Nie tylko ja o tym przypominałem. Z domu wiem , a nie Ze szkoły, że wchodząc między ludzi mówi się dzień dobry, albo wieczór, nawet jak ktoś o tym przypomi. Czarny, brakuje mi tylko sekretarki do spraw ważnych, a ostrzałka daje radę ołówki do średnicy 45cm. Majtasie, czarne giry to nowy trynd w korpo aby lepiej szedł workflow I kejs był zrobiony asap. Pozatym czirne giry znaczą że się dużo łazi dookoła maszyny, znaczy dba o nią, smaruje, pucuje iteoe |
Koledzy liczę że wrócicie w kolejnych postach do tematu wątku, a dyskusję o zasadach pozwolę sobie podsumować w taki sposób: savoir vivre to nie przymus, podobnie jak chociażby w żeglarstwie, gdzie panuje szereg niepisanych zasad zachowania czy to w porcie czy na pokładzie. Sądzę, że wiesz to Moryc lepiej ode mnie...
Nie mają na celu ograniczanie wolności, wprost przeciwnie. Mają ułatwić życie, kontakty. Podobnie jest z forum. Dobrowolnie każdy się tu zapisał, biorąc niejako w pakiecie pewien zbiór zasad częściowo wynikających z regulaminu, częściowo ze zwyczajowych zbiorów dobrych manier. Korzystając z zasobów forum wypadałoby nie stawać okoniem bo jak na razie kompletnie nie dotarło do mnie dlaczego wizyta w powitalni była dla Ciebie aż takim problemem. Dobrze że udało Ci się go pokonać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |