![]() |
VI Integracja Podlaska-robimy???
Chcialbym zapytac sie milosnikow integracji podlaskich czy robimy VI IP w sierpniu? Co do daty chcialbym zebyscie ja sami ustalili bo mnie prawdopodobnie nie bedzie.VI IP planowana jest bez halasliwej muzyki i miejscowych wyrwikufli. Czekam na propozycje1
|
Tolek bez Ciebie ? tak nie wypada:)
|
To moze okresl kiedy bedziesz... Bo splyw musi sie odbyc...
|
Wszystko bedzie jak ma byc tylko mojej skromnej osoby moze nie byc ale to niewazne bo splywy beda jak zawsze i degustacje tez . 10 litroa wina dla degustatorow juz czeka. Data potrzeban to wtedy i ja cos bede kombinowal!!!!
|
Po konsultacji z dziadkiem Markiem przekazuje, ze bez jakis wiekszych ruchow zostaje ten sam termin, czyli 16-18 sierpien
|
To dobry termin jest.
|
Bardzo dobry .
|
No to oglaszamy wszem i wobec ze impreza odbedzie sie w dniach 16-18 sierpnia A.D 2019. Oby pogoda dopisala!Ceny na polu jak w tamtym roku! Splyw kajakowy moze byc drozszy o 3-5 pln????
|
Może być droższy ale jak tym razem nie zabiorą odpowiedniej ilości kapoków i kajaków to moja Izeczka osobiście im wpierdoli, rok temu przegieli pałe i każdy kto był w busie u Pana starszego dokładnie wie o czym mówię.
|
Cytat:
|
Jak zwykle listy uczestnikow sie nie spodziewam [jak zawsze ] i wrota moga byc pozamykane...Fajnie byloby zeby powiadomic wczesniej kto sie zjawi a i niespodzianka byc moze.....
|
Splyw i konkurs
Splyw w tym roku bedzie stara trasa z Okolka do sluzy Sosnowek. Dla nurko-plywakow koniec przewidziany na stanicy Jalowy Rog a poczatek ....zobaczymy. Nowoscia jest konkurs na najlepszy trunek przywieziony przez uczestnikow. Zawodnikow oceni 5-osobowe jury pod moim przewodnictwem ktore bedzie DEGUSTOWAC wyrob.. Najlepszemu zawodnikowi zostanie certyfikat ,dyplom uznania i honorowy tytul ceniony w bractwie Africa Twins.Sklad czlonkow jury zostanie wybrany na miejscu.
|
Do jury proponuje ochroniarzy z Klubu Wodnik.
|
Sądzę, że prawdziwym wygranym nie będzie ten co zrobił najlepszy trunek, ale ten kto bezie miał miejsce w komisji ;)
Ps. Może jakiś konkurs na członka? |
ja juz czlonka posiadam, wiec zachecam innych, nie obawiajcie sie, to jest nic strasznego.
|
Zgadzam się z przedmówcą :)
|
redrobo, golab
Ja bym chciała na próbę zobaczyć jako to jest - może by ktoś z Was pozyczył na dwa tygodnie? |
To może redrobo, ja swojego bardzo lubię i dziwnie było by mi bez niego :) plus kwestia Izeczki i mojego braku na te dwa tygodnie?:)
|
nie zgadzam sie z przedmowca
|
Co Wy za tabletki rano bierzecie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślicie że dacie radę przyjąć gościnnie członka z Opola?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Jeden z Opola już był ;)
|
Im więcej członków tym lepiej dla żeńskiej części imprezy, więc dawaj śmiało:)!!
|
Ja idę na ślub i wesele 14 sierpnia, więc informuję, że jadę do Tolka motocyklem około południa 15 sierpnia, gdy już wytrzeźwieję i będę się dobrze czuł, a wracam w piątek 16 sierpnia po południu, gdy już wytrzeźwieję i będę się dobrze czuł, bo 17 sierpnia jadę na urlop na Mazury pożeglować
|
Cytat:
|
To kiedy tak naprawde wytrzezwiejesz???
Cytat:
|
Program imprezy jest prosty.
Powołanie jury ( minimum jedna kobieta). Konkurs najlepszego trunku w piątek o 20,00 (w sobote może już zabraknać). cenne nagrody. Libacja indywidualno-grupowa. Sobota spływ kajakowy i wyczyny indywidualne. Jazda i rycie zakazane pod grozba pregierzą i zakazu picia przez okres integracji. Mozliwość śniadan i obiadów (zapisy). Pytania tu???? |
Sorry ale rajd Suzuki DR wino wypił....
|
Taaaa, najlepiej to na Suzuki zwalić :)!
|
Cytat:
|
Tolecki a ty masz jeszcze jakis pokój 2 os wolny?
|
Mam bo na razie nikt domku nie rezerwował...
|
Jakos te Suzuki nie do konca to wino wypilo...........
|
Rodzina Gołębi będzie okupować namiot Panie Tolecki.
|
Cytat:
Tolek może coś w biedronce kupisz? |
O kurtka.... Coraz ciekawiej się zapowiada.
|
A po tym winie to dopiero odkrywczo ciekawy szlak powrotny do namiotu
|
Tolek masz jakąś łódkę żeby na spinning połapać?
|
Łódkę "bols" ef kors :)
|
Cytat:
|
Pierwsi uczestnicy zlotu już przybyli.......
|
Gołąb z karimaty piankę szyje, będzie płynął Hańczą
|
Ach co to była za impreza. Niezapomnętegonigdy.
Dziękuję organizatorom i wespółbiesiadnikom. P.S. Karymaty okazali się za drogie. Trwa kombinacja owijania waciaków streczem. |
Cytat:
|
A i owszem
|
Cytat:
|
Śluza dzięki za troskę, jednak wyebałem się na moto i każda forma pływania w tym roku mnie ominie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04. |