![]() |
Homo garnka ;)
Koleżanka robi badania dotyczące homologacji i testów kasków motocyklowych.
Poprosiła o wsparcie motocyklistów, bo to my będziemy beneficjentami wyników jej badań ;) Ankieta jest anonimowa, zawiera 5 pytań i zajmuje 30 sekund. Pomożecie? ANKIETA |
Jak przeczytałem temat pomyślałem że chcesz mnie obrazić...;)
|
Poszło :)
|
Poszło
|
poszło
|
Poszło.
|
Poleciała
|
Poszło
|
Poszło
|
Wypełniłem. Wydaje mi się trochę uboga ta ankieta. Co miałoby z niej wyniknąć?
|
Poszło
|
Też puściłem
|
I ja...
|
Pojszło, ale rzeczywiście uboga. Pzdr
|
Również wypełniłem
|
Poszło
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
Też wysłałem.
|
Wypełniłem i ja :)
|
Poszło
|
A jak ktoś wypełnił i się tym nie pochwalił w wątku, to się nie liczy? :D:dizzy:
|
zrobione
|
Poszło
|
I ja też panie reżyserze
|
wysłałem, Ta ankieta wygląda na badanie rynku, z bezpieczeństwem chyba ma to nie wiele wspólnego
|
poszło
|
+1
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka |
Fragment raportu:
Badanie motocyklistów zrealizowane zostało z wykorzystaniem metody CAWI – responsywnej ankiety elektronicznej umieszczonej na motocyklowych grupach dyskusyjnych. Bezpośredni wywiad prowadzony był na grupie ponad 500 motocyklistów aktywnych na forach (536 odpowiedzi). Motocykliści w Polsce kaski wymieniają rzadziej niż motocykle. Ponad 50% motocyklistów kupuje kaski co 5 lat i rzadziej. Zaledwie 11% ankietowanych kupuje kaski najtańsze do 500 zł. Ponad 70% motocyklistów zainteresowana jest kaskami w przedziale cenowym 1000-2000 zł. Prawie 30% ankietowanych ma 2-3 kaski. Najpopularniejsze wśród polskich motocyklistów kaski to: - SHOEI - AIROH - LS2 - Schubert - HJC - NOLAN https://i.imgur.com/UaGmsXEh.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |