![]() |
Kilka udoskonaleń ze wschodu
|
Eee... te kanistry przy gmolach to dobry pomysł? Optymistyczne zakończenie szlifu - motocykl w ogniu :D
|
Cytat:
|
Ciekawie się ogląda. W RU to dopiero mają patenty.
|
Wie ktoś po co wiercił te dziury w kanapie?
|
Cytat:
|
Dla lepszej wentylacji i wyprofilował miejsce gdzie siedzi na poziom.
|
Cytat:
fajnie gościa się ogląda, pozostałe filmy też ciekawe, zastanawia mnie ten daszek nad licznikami od rocznika 2018 tzn. czy przy jeździe na stojąco nie zasłania wskazań licznika?? bo wygląda to kiepsko jakby coś zupełnie nie potrzebnego.... |
Pan "prezenter" mowi ze dziury wywiercil dla zmiekczenia kanapy. Oryginalna byla za twarda na jego posladki :) Pozatym jak pisza koledzy ustawil ja bardziej poziomo i przeprofilowal. Wspomnial ze mozna sobie zamowic spersonalizowana kanape, ale nikt nie wie lepiej co lepsze dla naszej "żopy" niz my sami :D
Do karnistrow na gmolach nie namawia, sam wspomina ze to potencjalnie niebezpieczne, w jednym wozi wode w drugim paliwo. To wogole jest oddany klient aliexpress - tam dokupil czesc pokazanych dodatkow, ale akurat ten "aliowy", przystosowany do moto uchwyt do telefonu jakos do mnie nie przemawia. W pozycji jak na klipie ped powietrza dziala na wyrwanie telefonu z uchwytu. |
Poza tym co do kanistrów mowi, że paliwowy jeździ w wiekszosci pusty i napełnia go wyłącznie gdy przewiduje potencjalne problemy z paliwem.
|
Cytat:
No i na czas jazdy z paliwem w kanistrze też dezaktywuje tryb przewracania się Afryki. |
gość jest z Białorusi :)
|
Andrei działa dalej...
Rośnie konkurencja dla 21 Brothers i Red Mammut 😉 https://youtu.be/Ohc0RsyE5zA |
Cytat:
|
Bardzo lubie tego goscia.Fajnie podrozuje i do tego sam,a jego monologi sa fantastyczne.Czlowiek nie wie co to nuda.
|
Powiedziałbym bardzo praktyczny i zaradny
|
Bardzo przyjemnie się słucha i można coś wykorzystać dla siebie. Nie wszystkie patenty mnie nrawitsa, ale większość jest interesujących. Ludzie ze wschodu mają bardzo praktyczne podejście do techniki i ciekawych logicznych rozwiązań.
mdcmd, spasiba za linka! |
Jakbym Adama Słodowego oglądał na nowo. :) Super.
|
Cytat:
Na początku przeszkadzała mi ta jego gadatliwość ale już mi przeszło. Przydaje się też znajomość rosyjskiego z dawnych czasów :D |
Dokładnie. Ja z kazdym odcinkiem coraz więcej rozumiałem. A że gość gadatliwy.... To fajnie :D
|
ja czasem parę razy oglądam filmiki ... lubię jak gada:) chłop ma taki luz w głowie, że zaraża... wypieprzy się X razy to się nie wkurza jakby było to normalne jak jedzenie i sranie ;) chciałbym go odwiedzić gdyby udało się zdobyć jakieś namiary.. albo zaprosić do nas byłoby miło :)
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak na poważnie to można spróbować zdobyć wcześniej jakiś kontakt. Chcieliśmy w weekend majowy przez Białoruś wzdłuż granicy z Rosją pojechać do Estonii, czerwiec odpada bo u mojego wspólnika w jego firmie jakaś mega rocznica i jest słabo z czasem. |
Jak macie FB to tam go znajdziecie
|
Cytat:
|
Cytat:
20:13 test szczelności ... jedyny w swoim rodzaju :) jakoś musiał pokonać siłę wyporu :) |
Też go oglądam i podzielam Wasze zdanie, ale jedno dodam od siebie. Facio ma pojęcie o podkładaniu muzy pod filmiki. Rozmarzyć się można, w przeciwieństwie do większości naszych Youtuberów co jakąś rombankę na to samo kopyto wstawiają.
|
Następny pomysł Andreja. Tym razem tubeless prosto z Mińska:
|
Cytat:
|
No właśnie.
A czy usuwając ochronną warstwę tlenku właśnie teraz nie naraża obręczy na korozję? I czy w czasie jazdy powietrze nie będzie uciekać pomiędzy rantem opony a obręczy? |
a skąd tam taka korozja... przecież to 2018rok !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |