![]() |
Reset ustawień po wyłączeniu NAT
Czy ktoś z was wie jak zrobić aby ustawienia trakcji i np. trybu G nie resetowaly się po wyłączeniu silnika?
Ja właśnie po roku jazdy to odkryłem. Ciekaw jestem czy ktoś jeszcze? ;) Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
Odkryłeś ze się resetują czy jak zrobić aby się nie resetowały?
|
Dopóki nie przekręcisz kluczyka będą trzymały, innych sposobów nie znam
|
Cytat:
Wchodzisz do nastepnego lewelu i dostajesz 15KM wiecej i 2 gwiazdki rally. |
Dawaj, dawaj bom też ciekaw :drif:
|
Emek kurde czytaj ze zrozumieniem ;-). To, że się resetują to wiem.
Radiolog jesteś w błędzie. Wystarczy, że zapłon wylaczysz i po ustawieniach. Qurczaq - lubię to :-) Jak ktoś wymyśli to stawiam wino prosto z Aragonii. :-) Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
Jakiś bezpiecznik trzeba wyciągnąć
|
No nie mów, że chodzi Ci o boczną stopkę - wystarczy lekko odsunąć, silnik gaśnie i ustawienia zostają, wystarczy nacisnąć start. Ale to wszyscy znają i musiałbyś dużo tego wina mieć ;-)
|
No to gdzie wino wysłać? Banalne jak sex analny bez b.
Rok trzeba jeździć żeby odkryć. :-) Gasisz silnik że stopki, zapłonu nie wylaczasz i stacyjki i wszystko gra jak w lego. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
Eeee już myślałem ze coś wymyśliłeś. Akcja z kosa znana od lat tylko ze nie o to biega.
|
A idze idze. Całe forum biadoli, że się kasuje. Jak biały człowiek przez przypadek na obcym kraju odkryje, że można normalnie funkcjonować to ty go dolujesz :-) :-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
Emek zawsze ma dobre rady, Śrubę z gwintem spec M18 też mi miał załatwić i tyle go widzieli...
|
A jaką ja Ci śrubę miałem załatwić? Śruby i gwinty to nie mój konik. Przypomnij proszę bo nie wiem o co kaman a nie zwykłem chować głowy w piasek.
|
No to teraz się nie "wykręcisz" :-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Ja to wiem i Ty to wiesz. Szkoda tylko że kolega nie wie :dizzy:.
|
Emek, baaaardzo przepraszam. Sorry. Chodziło o @motomaxa.
Pierdalnąłem jak łysy grzywką o kolano. Piwo i to duże masz u mnie. Ale ze mnie "gupia pi...a" |
No problemo :beer2:
|
|
Dobry patent!
A mnie zainteresowały z tego filmiku te dodatkowe owiewki/lotki na szybie. Widział ktoś gdzieś coś takiego? Jak mam podniesioną szybę Batzen'em jak na filmie to dokładnie tymi bokami pęd powietrza chce mnie z motoru ściągnąć :) |
Gadałem z moim elektronikiem, uda się zrobić coś takiego, że po odpaleniu moto kontrola trakcji zawsze będzie wyłączona, ale będzie można sobie ją włączyć samemu.
|
To jeszcze może ABS ☺️
|
Cytat:
Mada, naprawisz mi tym patentem największy problem NAT :) wchodzę! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
ABS na tył wg mnie jest bezcelowy, dla mnie mogło w ogole by go nie być.
Tak sobie myślę, że może po prostu puścić przewód bezpośrednio z pompy do zacisku, a wejście do pompy ABS zaślepić... |
Też tak myślałem do momentu jak jebnalem o ziemię w Johannesburg. Jakoś było z góry, akurat zaczęło padać, ruch jak w Indiach. Sekunda dwie i nie było jak tego ratować.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |