![]() |
7 dni gdzieś offem (PL, UA lub RO)
Może ma ktoś ochotę (plany) polatać po offie w sierpniu? Mam maks 7 dni, myślę o offie ale nie HARD a takim "medium" ale do tego trzeba kompanów. Wersja maksymalnie ekonomiczna, najlepiej namioty lub kwatery i jak najlżej.
Zapraszam maks 4 maszyny lub chętnie się pod kogoś podepnę (jeśli oczywiście to nie będzie problem). Generalnie w sierpniu mogę się "w miare" dopasować ale oczywiście wszystko kwestią do uzgodnienia ;) |
Ee, a szybciej nie? Właśnie coś takiego planuje jechać na UA teraz ale mogę tydzień opóźnić a teraz zaliczyć Mazury na przykład w oczekiwaniu bo solo mi się też nie uśmiecha ale do sierpnia już czekać nie mogę
|
Cytat:
generalnie rozważam Podlaską Pohulankę od 3-go sierpnia a później może powłóczyć się trochę - jutro wieczorem będę wiedział, czy "Pohulanka" z Neno wypali u mnie :) |
Ostatni tydzień sierpnia , opcja tak jak na wstępie , ekonomik , namioty,off - nie hard
( no może lekki ) Ukraina - Rumunia 7-9 dni ( 26.08-03.09.17r. ) możliwość przesunięcia na 19-27.08.17 r. kontakt priv. |
Cytat:
|
Mirkosławski - przed długim weekendem jest Integracja u Tolka. Impreza lajtowa i bardzo fajna. Może uda Ci się zahaczyć?
:-) |
Cytat:
|
Tez rozwazam przelom sierpnia i wrzesnia. Tydzien w opcji jak opisane. W razie co pisac.
|
Yba obojczyk szlak trafił i wyjazd jak już to na ostatni weekend sierpnia .
|
Cytat:
Panowie - u mnie się posypało - jedyny termin w sierpniu to tydzień od 12 do 20 sierpnia i nic nie zmienię... Jak ktoś wtedy coś planuje i szuka kompana bądź takowego przygarnie - :bow: A jak nie - Mygosia " Mirkosławski - przed długim weekendem jest Integracja u Tolka. Impreza lajtowa i bardzo fajna. Może uda Ci się zahaczyć? :-) " - aktualne? :D a później sobie gdzieś po Kresach polatam parę dni :D |
Moze. Bym sie zalapal? Jak jest miejsce. Jakis niwyjezdzony jestem ;)
|
Cytat:
Myślę, że jeszcze góra 2 kompanów i można lecieć :) a właściwie to Ty Greg gdzie chcesz - UA czy u Toleckiego impreza i latanie po Podlasiu/Kresach? |
Mnie to obojętnie byle jazda była.
Jak do Rumuni to jedziemy na Tarcu. Trzeba :) Termin pasuje, pomyśl o tych namiotach, bo albo na lekko albo namioty :) |
Mirkoslawski - wbijaj na Podlasie!
:) |
No faktycznie - tylko jak dla mnie najodpowiedniejsza jest wersja budżetowa wyjazdu...
W sumie to właśnie jak będą namioty, będzie więcej przygód a mniej hard offa - z drugiej strony możemy na bieżąco szukać noclegów w agro czy innych motelach tyle, że to sezon no i będzie drożej... Generalnie w sumie to mnie to obojętne - dopasuje się ;) Cytat:
|
Obojczyk ino lekko sfatygowany,,dochtur" powiedział że ze 6 tygodni ale z doświadczenia wiem że po 4 już mogę offować. Wyjazd aktualny z leekkim przesunięciem na termin 24,25-30.31-80.17 r. z możliwością przesunięcia o 1-2 dni w przód lub tył.
|
Od 5 do 15 sierpnia jestem z kumplem w Rumunii.
|
Cytat:
Zielony - poszło PW. Greg - Ty na 100 % jedziesz? Masz siłę po UA z Wojtkiem?:dizzy::D |
Cytat:
Na 100% to nigdy nie wiem. Trochę mnie martwią te "szuterki", bo szczerze to nie tego szukam :( Zobaczę co się rozwinie |
No to spokojnie - ja nie szukam hard offu jednak trasa "szutry" z integracji ukraińskiej, którą przywołałem to nie są zwykłe szutry choć tak jak mówię, nie szukam pionowych podjazdów i skakania po półkach ale i chcę unikania asfaltów i zwiedzania. Jestem otwarty na włóczęgę po górach ale zamknięty na trialowe trasy w Karpatach.
Greg - jeśli byłeś na "integracji" z Mirmilem i Puszkiem to pewnie wiesz, jaki jest poziom u Nich trasy "szutrowej" ;) Lubię offa ale nie chcę Cię "spowalniać". W takim razie nadal szukam kogoś na latanie poza asfaltami w wersji "advenczer" ale nie hard off, z namiotem raczej ale też jestem otwarty na inne formy. Mam do dyspozyji czas od 12 do 20 sierpnia. |
Śledzę watek..;) Jak wyczytałem ustawiacie się na RO ?
|
Wstępnie ustawiamy choć nie wiem, czy w nie pojade w końcu sam bo Greg chyba szuka kompana do hardenduro na lekko a ja raczej "advenczer na średnio" hehe
W każdym razie ja tam chętnie :) |
U mnie hard czy adv wsio rawno..kwestia czasu i czy wyrwe się z firmy w danym okresie..
hard = pot i łzy, adv= latanie boczkiem! :p Ja mam tylko problem z wolnym czasem wiec decyzja na chwile przed wypadem.. |
U mnie jak z dzieckiem - ja jadę na 90 % a jak już pojadę to na RO ;)
W najbliższym czasie ułożę wstępny plan na trasę ;) no chyba, że nie ułożę - wtedy jakoś to będzie ;) |
RO to z 20h drogi+ powrót 20h..łatwiej u mnie czw-niedz niż cały tydzień. Chyba pójdę w hard..;)
|
Cytat:
|
Może chcesz skoczyć w kraje nadbałtyckie mam ciekawego tracka szutrami od Hrebennego do Talina?:)
|
Cytat:
|
I po drodze zahaczyć o Płaską ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jak raz się łyknie to już człek coś tak w kosciach czuje...jakiś zew taki :haha2: ale sam jeszcze nie wiem bo właśnie chciałem trochę pojeździć :dizzy:a na Podlasiu...:umowa::haha2: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Znam takich, to wpadli tylko na jeden wieczór, a zostali parę dni na Podlasiu ;)
|
Sour'ac to będziemy ze szczęścia..;) zapierd..jąc śladem po tamtejszych szutrowkach!;) RO odpada dla mnie w tym roku, PL/UA do ogarnięcia..;)
|
hmm, chyba w takim razie się kierunek klaruje... ;)
|
No dobra - z 7 dni zostało 5 :mur::mur::mur: ale i tak jadę TET, startuję 15-go (wtorek) o 6.00 w kierunku Zwierzyńca żeby tam włączyć się na szlak TET ażeby (mam nadzieję) na koniec dnia być w okolicach Augustowa. Pierwszy nocleg pewnie w Polsce a drugi - jadę dalej TET na północ i więcej nie planuję oprócz tego, że w sobotę zacznę powrót do domu asfaltami :D
|
15 go? Nie miało to być na koniec sierpnia..? 15.08 będę jeszcze z dziewczynami na Chorwacji..
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |