![]() |
Oslawiona technologia rejli
1 Załącznik(ów)
Otóż chcialbym sie podzielic z Wami wynalazkiem w technologi rejli, zastosowanym i przetestowanym w tym roku na wyprawie przez moją własna małżonkę. Ups... troche za bardzo podpowiedzialem...
Zatem zagadka. Co znajduje sie na ponizszej fotografii? Dodam, ze jest to coś oczywiscie w technologi rejli. Odpowiedzi nie zawierajace w nazwie tych słow nie beda premiowane. Załącznik 992 |
Stawiam na "kompas sefora rejli pudro podwójnie dmuchany"
Drobinki pudru zjonizowane w specjalnym oscylatorze rejli układaja sie w strzałkę ku północy. Wystaczy leciutko dmuchnac nad mapa;....Technologia pozwala odczytać północ nawet z twarzy adeptki( oczywiscie przeszkolonej rejli) podczas najciemniejszej nocy...:) |
niezłe... dalej...
|
No jak dla mnie to jest rejli mapa administracyjna Kirgizji. Tylko niewyrazna i czyms zaslonieta.
|
Rejlidystnasomiarka?
|
Cytat:
|
He he ja wiem co to jest :D To jest rejli-szczota do włosów z lusterkiem również w technologii rejli :haha2: Zgadłem ?
|
dB killer do Motada :lol8:
|
ja myślę że to jest turborejli dętka w proszku z możliwością do zastosowania na twarzy jako odzież ochronna
|
czyżby pojemnik na mleko w worku?
(oczywiście na mleko w technologii rejli) ?? |
Firma Sephora pośpieszyła z rozwiązaniem dostarczając kobietom linię produktów o nazwie Sephora Express. Są to artykuły pierwszej potrzeby o rozmiarach zmniejszonych do minimum. Dostaniemy więc miniaturową szczotkę połączoną z lusterkiem, tycie pędzelki do różu i do cieni, maleńki atomizer, do którego wystarczy przelać niewielką ilość ulubionych perfum, pilniczek, kilka wacików... Jest też wiele rzeczy niezbędnych w kilkudniowych podróżach – miniaturowa szczoteczka do zębów, puste pojemniczki przeznaczone do przelania z wielkiej butli ulubionego balsamu czy szampon do włosów. Znajdzie się też nagła pomoc na popękane usta, dezodorant w formie odświeżających chusteczek, preparat na komary i dezynfekujący żel do rąk. Jest też w pudełeczku żel do smarowania pochwy oraz trzy miniaturowe supercienkie i wytrzymałe prezerwatywy w technologgi rally do szybkich numerków... etc :dizzy:
Wygrałem? |
Cytat:
|
|
4 Załącznik(ów)
Eee, zapsuliscie zabawe... ;)
Oto rozwinięcie wspomnianej TurboSuperInterkuler puderniczki rejli: Załącznik 1003 Załącznik 1004 Załącznik 1005 No i oczywiscie cala reszta wspomnianej serii Sefora Rejli - producenta i nieodlącznego towarzysza wypraw, każdej ciąganej po wertepach, w niesprzyjajacych dla skóry włosów i ciała - kobiety motocyklisty. Załącznik 1006 |
Jestem pod wrażeniem. Takiego zestawu to niegdy nie miałam... :dizzy:człowiek, a widać kobieta w szczególności, uczy się całe życie. Ale widzę, że "Lista Podosa" nie jest wystarczająco szczegółowa w tym temacie... może wartoby pomysleć o jej damskim uzupełnieniu na potrzeby moto - riderek, które musza myśleć i o kołach, szpryachach, pompach... i o pudrach :)
pozdr |
Rozumiem że suszarka do włosów w technologii Rejli to po prostu wydech odpalonej Afryczki ?:haha2:
|
Jak pragnę podskoczyć, Podos, i Ty to wszystko schowałeś do tej puderniczki reili...?
Nagroda Słodowego to mało!! |
Wstępniak.
Na którymś tam zlocie Podos podszedł do mnie i powiedział, że jest już tyle jeżdżących dziewczyn na moto i dziewczyn , które są „plecaczkami”, ze może fajnie by było jakbyśmy miały jakiś swój kącik. I ja uważam, ze pomysł jest dobry. Będzie nam łatwiej szukać odpowiedzi na pytania nas nurtujące, a związane z motocyklami, motocyklistami i innymi, typu:
-jaki motocykl dla mnie? -jak spać na tylnym siedzeniu podczas jazdy, żeby nie spaść? J -jak przemycić prostownicę do kufra, żeby on nie widział? J -z której części zapasowej zrezygnować podczas wyjazdu...na rzecz kosmetyków? J -w szpilkach na enduro? J -jaka fryzura wygodniejsza pod kaskiem- warkocz czy kucyk? J -który tusz do oczu nie rozmaże się przy nurkowaniu w błocie? J -jak sprać tyłek facetom w terenie? J Dział zarezerwowany przede wszystkim dla dziewczyn, co nie oznacza, że brzydka płeć nie będzie mogła w niego ingerować- przeciwnie! Wszelkie rady, podpowiedzi, dobre słowo będzie jak najbardziej wskazane. Zachęcam wszystkie kobietki te jeżdżące na moto zarówno z przodu jak i z tyłu i te które chcą zacząć swoją przygodę do angażowania się w dział. Pozdrawiam. |
Co to jest prostownica, ile wazy i jak poznac czy mam to w kufrze?
|
ma kabel i jak wtykniesz w gniazdko to parzy. Chyba
|
:brawo::brawo::brawo::brawo:aaaaaa.........w końcuuuuuuuuuuuu.....BOMBA.........JOLKA CHWAL SIE SPRZETEM
|
Nie zmieniajmy tematu, co to jest ta prostownica? ;)
|
Cytat:
Pytanie ... do czego ta prostownica ... co te kobity prostują tym ... :D |
jak Ci się lagi wygną, to Ci kobitki prostownicą pomogą :oldman:;) cenna rzecz w kufrze ;)
|
Ale superowy dział, już go lubię:)
|
Ja pierdziele, te laski to jednak o nas mysla:
http://www.opony.com.pl/ogloszenia/s...a_do_felg.html Jak one to chowaja po kufrach? |
Cytat:
|
...dobra...skoro już na PRAWDE chcecie wiedziec do czego ta prostownica, to teraz niestety panowie, ale...powiem w ten sposób...
KOBIETO...jak jedziesz w trase z facetem....zawsze miej prostownicę pod ręką...ale jest uwaga...trzeba uważać żeby nie poparzyć...ale za to efekt na kilka godzin KOBIETO...jak jedziesz sama......zawsze miej pod ręką lokówkę albo suszarkę z dyfuzorem :haha2::haha2::hehehe::hehehe: |
Mi się wydaje że prostownica to żeńska odmiana prostownika. Można nią np podładować akumulatorę. Tą akumulatorę:)
|
a i już wiadomo dlaczego regle lecą:haha2:
|
Cytat:
|
prostownica.......hm, teraz to ja juz wiem czemu moja afri miała prześwit jak cbrka :mur:
Gratuluje Kobitki swojego działu, niech wam sie wiedzie :friday: |
Prostownicą, dla zamydlenia oczu, Wasze panie nazywały suszarką do butów :). A że ma również zastosowanie do włosów, to już mało ważna, drugoplanowa sprawa ;)
|
Cytat:
|
Jolcia :brawo:. Wzbudziłaś dyskusję jednym myślnikiem :). Ale się ubawiłam :). A tak na marginesie pomysł przedni :brawo: będę tu często zaglądać.
|
Ale fajowy dział! Tylu rzeczy w tak krótkim czasie nigdy się nie dowiedziałem.
Powodzenia Lejdis! |
Najlepiej chyba przed wyjazdem wyjąć z kufra wszystko co ma kabel i wtyczkę. Elektronarzędzia nie są koszerne (rejli) :)
|
Prostownica- kabel i grzeje hyy, może by z tego grzane manetki wyszły:haha2::Thumbs_Up:
|
hej Joly,
wchodze w temat http://archiwum.africatwin.com.pl/gfx/emots/spoko1.gif jestem pewna, że legendy będą krążyć http://archiwum.africatwin.com.pl/gfx/emots/oczko.GIF do dziś "prześladuje" mnie pytanie Redzia przed wyjazdem na zlot do Białej (będzie ze 4 lata temu!) "a co ty tam wozisz w tym kuferku dziewczynko?" i moja szczera odpowiedź:fool2:, którą niestety niektórzy do dziś pamietają :mur::D |
Cytat:
|
chyba będzie to ulubiony dział wielu z nas
|
No to co w tym kuferku??
|
Manetki w technologii rejli robi się z czego innego :D:D
Ramires i reszta już patrolują sexszopy w poszukiwaniu akcesoriów w pasującym do ich Królowych kolorach:hehehe: Jestem Ewa z Gliwic, jeżdżę ( jeszcze ) NTVem 650 i z uwagą bedę śledziła jak Testosteron bedzie się bawił w Lejdis:friday: |
noooo!!!! nareszcie znalazłam coś, co mnie zainteresowało!!!!:)
nie chwaląc się, jestem specjalistką w przemycaniu wszystkich niezbędnych babskich sprzętów w bajraszowych kufrach:hehehe: pozdrawiam wszystkie lejdis:) |
yyy to teraz się zacznie, zaraz będzie tutaj jakiś czapter AfriAmazons i w ogóle przezajączkowane będą miały samce ...
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę, że Irma Podoskowa przemyca (jak każda kobieta) o wiele więcej, niż Podoskowi wydaje się, że widzi.Ale to już nasza(znaczy-damska)tajemnica, każda z nas ma swoje sposoby i o tym w innym wątku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |