![]() |
"MoroccoOFF 2015" - relacja filmowa
Jest już materiał z naszej wyprawy do Maroko ;)
Zaparzcie sobie kawkę, herbatkę, otwórzcie browara* i dajcie się zabrać do kolorowego kawałka tego Afrykańskiego lądu...! Miłego oglądania... _________________________ * W zależności od pory dnia ;) |
Extra :)
|
:D Podoba mi się:Thumbs_Up:
|
Masterpiece - wzór filmowej relacji. Zachować dla potomnych.
Wielkie dzięki, że autorowi się chciało to wszystko złożyć do kupy w tak fajny sposób, nawet nie wiem kiedy 40 minut trzasło! Ale przygoda! |
Gupi jesteście nie lubię was za to, że mnie tam z wami nie było.... w przyszłym roku muszę zaliczyć Maroko!
|
Łał. Dla mnie to Hardrocco.
A propos Teresy... ;) |
-Pięęękny film :Thumbs_Up: :brawo::brawo: :bow: :drif:
Oglądałem przed kawką (-nie dało się już oderwać! ) później przy kawce, -a teraz przy browarku... Przy okazji oglądnąłem inne Twoje produkcje.. Mój głęboki ukłon i szacun za całokształt :bow: Pozdrowionka :) |
Rewelacja pozdrawiam
|
Cholera fajnie było w Maroko.
|
Świetny filmik i wyprawa. Co się zepsuło w tej Tenerze?
|
Cytat:
|
Dzięki za miłe słowa w sprawie filmu. Widzę, że ktoś tu jeszcze coś ogląda, bo przez moment miałem wrażenie, że życie FAT przeniosło się na wątki ankietowo/bannerowe :)
Co do Tenerki, to jak już opisywałem w innym wątku: 1. dziurka chłodnicy, od uderzenie kamienia, 2. nigdy nie szkodziły jej brody Beskidu Niskiego, natomiast morska woda - już tak... 3.Przed wyjazdem mój (były) mechanik zakuł w niej łańcuch bez oringów :vis:I to spowodowało dalszą kolej wypadków. 4. jak doliczyć do tego 2 kapcie, to może powstać wrażenie, że marudziła cały czas...:mur: Więc niby nic poważnego ale trochę krwi napsuła... Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Co do Teresy, to troche dala ci w kosc. Wiem, ze male usterki ale pewnie wolalbys pogadac z chlopakami zamiast naprawiac. Niestety czasami tak jest i nie ma wyboru. Ta fota powinna pojsc do kalendarza. PS. Moim zdaniem nie dobrze, ze dawaliscie pieniadze i slodycze dzieciom. To niestety wiecej im szkodzi niz pomaga. Zamiast uczyc sie i chodzic do szkoly, nabieraja zebrackich nawykow. Jest wiele lepszych sposobow na pomoc. |
Sub, są tu jeszcze oglądacze, prezentuje się miodzio :Thumbs_Up:
Może daj jeszcze jakieś foty. Często są ciekawsze/b.intrygujące od filmów PS. Madafakinges nie daj się banować - obronimy cię ;)!!! To oni tworzą podziały na tych co byli, a my nie - też krew mnie zalewa jak se tak pooglądam, a moto rdzewieje w piwnicy. |
Ogladalem z zapartym tchem.
Dobrze zmontowany film i podklad dzwiekowy dobrany idealnie w klimat. Widac bylo Afra jako holownik posluzyla...dala rade na dluzszym dystansie? 25.00 euforia na wydmie dobra :) Czy fasolka wytrzymala w puszce na sloncu bez problemu? Jazda po plazy ,plaza bezludna.. ale wypas. Jak sie nazywa ten arch nad Atlantykiem, ma jakies imie? Sorry za tyle pytan pozdrowienia |
Cytat:
Ps.Film pierwsza klasa:Thumbs_Up: |
Cytat:
Ta plaża to Legzira Beach http://pl.tripadvisor.com/Attraction...aa_Region.html |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ponownie ogladalem film.Nie chce by to jakos patetycznie zabrzmialo...ale bardzo dziekuje za staranne operowanie kamerka.Film wciagnal mnie i sprawil,ze jechalem z wami :) Lubie wczuc sie w klimat i odkrywac przygotowane dla widza ujecia.Czesto zmontowane potem w taki sposob,ze ma sie glod ogladania.Narasta ciekawosc co za kolejnym zboczem ,strumieniem.. W tym przypadku tak wlasnie jest i tak to odbieram,zywiac sie tym :) Mimo prezentacji sponsorow Nie ma nachalnej reklamy za co "bogzaplac.. ;) |
Świetny film. Gratulację. Wspomnienia odżyły... Zajmę się za jakiś czas ,,archeologią'' i chyba odkopię niedokończony opis moich zmagań z materią na ,,czarnym lądzie''. Jeszcze raz gratulacje.
|
Obejrzane! Słońce,śnieg,żarcie! Wszystko co lubię.
Da się jakąś mapkę wrzucić? |
Kapitalna relacja wideo, nie mam słów.. Dawno tak długo obiadu nie jadłem jak dzisiaj...
A Tenerka jak Tenerka, każdy sprzęt może się zepsuć, nie ma reguły.. Grunt że sobie poradziliście! |
Świetny materiał ! Scenki od 30' w śniegu dają do myślenia. Uparte chłopy :) Kiedy jechaliście ? Jak byłem w kwietniu to w okolicach 2000 npm było już bez śniegu (prawie) ;)
|
Cytat:
Byliśmy w marcu i były chwile zwątpienia w górach ale nie daliśmy za wygraną.. :haha2: |
Cieszę się, że się filmik podoba...:) Podczas, gdy część ekipy przedzierała się przez zaśnieżone wąwozy i przełęcze, my w tym czasie hasaliśmy po gorących wydmach w Merzouga - każdy miał, co lubi najbardziej...:Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |